Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Neslinko, nāc vingrot un nomet riepu!

EasyGet.lv, 04.10.2011. 09:15

8. oktobrī ar atvērto durvju dienu vairāk nekā 45 sporta un fitnesa klubos, peldbaseinos un citās aktīvās atpūtas iestādēs norisināsies ikgadējā akcija „Nomet riepu!". Tās laikā ikvienam interesentam būs iespēja visas dienas garumā bez maksas apmeklēt akcijā iesaistītos fitnesa klubus, piedaloties grupu nodarbībās un citās aktivitātēs, informē projekta vadītāja Elīna Golde. Pasākuma organizators ir Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija (LVFA), un tā mērķis ir ieinteresēt arvien lielāku sabiedrības daļu pievērsties aktīvam un veselīgam dzīvesveidam.
Neslinko, nāc vingrot un nomet riepu!

Ja pagājušogad akcijā „Nomet riepu!" iesaistījās vairāk nekā 30 dalībnieki, tad prieks apzināties, ka šogad dalībnieku skaits ir audzis, ļaujot sportisku atvērto durvju dienu piedzīvot kā Rīgā, tā arī Jelgavā, Valmierā, Cēsīs, Inčukalnā, Ādažos, Tīrainē, Ķekavā, Bauskā un Alūksnē. Taču vēl ir kurp tiekties - LVFA mērķis ir aktīva dzīvesveida veicināšanas pasākumā iesaistīt visus sporta un fitnesa klubus Latvijā, lai pēc iespējas vairāk iedzīvotāju iepazīstinātu ar fitnesa un fizisko aktivitāšu nozīmību un nepieciešamību ikdienā, jo aktīvs dzīvesveids un regulāras fiziskās aktivitātes, kā zināms, ir labas veselības pamatu pamats. Šogad šo misiju uzņēmušies fitnesa studija ABS Studija, jogas skola Anahata, fitnesa klubu tīkls Atlētika, Baltijas Fizioterapija, fitnesa klubs Body Sport, sporta klubs Centrs, City Fitness, sporta un atpūtas centrs Dambo, veselības centrs un fitnesa klubs Fitland, Fitnesa Klubs Bauska, Fitness Evolution, Infinity Fitness, Joker klubs, sporta komplekss Ķeizarmežs, Lady fitness, fitnesa studija sievietēm Madam Fitness, sporta klubs Reaktors, Ķīpsalas peldbaseins, sporta klubu tīkls Spēka pasaule, fitnesa klubs Sportima, Studija Sports Pluss, sporta klubs Veselības fabrika un fitnesa un veselības studija sievietēm Vivido gym.

Akcijas laikā varēs izmēģināt kā dažādas grupu nodarbības, tā arī iepazīties ar trenažieru zāļu iespējām, peldbaseiniem, konsultēties ar speciālistiem un treneriem, noklausīties lekcijas, vērot paraugdemonstrējumus, izbaudīt degustācijas un citas aktivitātes vai vienkārši sajust katra kluba atmosfēru (ar katra dalībnieka programmu var iepazīties www.nometriepu.lv). Un tas viss - bez maksas! Īstais brīdis, kad iepazīties ar sporta klubu, ja vēl neesi tā klients, vai paplašināt redzesloku un izmēģināt ko sev neierastu, ja esi regulārs sporta kluba apmeklētājs. Ikvienam dota iespēja daudzveidīgajā piedāvājumā atrast sev piemērotāko - vai tā būtu joga, vai spēka treniņš, pilates vai velo nodarbības, varbūt zumbas dejas ritmi vai neatkarība trenažieru zālē. Atnāc un noskaidro!
Lai rezervētu sev vietu grupu nodarbībās vai pieteiktos individuālai konsultācijai, daļa dalībnieku paredzējusi iespēju iepriekš pieteikties (skat. katra dalībnieka programmu). Daudzos klubos akcijas laikā varēs iegādāties kluba apmeklējuma abonementus par īpašām cenām, bet tie, kas būs atnākuši pirmoreiz, varēs pretendēt uz bezmaksas trīs mēnešu abonementu - katrs no dalības klubiem piešķirs vienu šādu abonementu. Svarīgākais - neaizmirst mājās sporta tērpu! Esi aktīva, Latvija!

„Nomet riepu!" sadarbībā ar portālu www.ziedot.lv aicina būt atsaucīgiem, palīdzot tapt vingriem arī līdzcilvēkiem - ikviens 8. oktobrī, nākot uz kādu no akcijā iesaistītajiem klubiem, ir aicināts nopirkt un ziedot kādam sporta kluba abonementu, kā arī atnest un ziedot sporta apģērbu, apavus (gan pieaugušo, gan bērnu) un inventāru, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem nepieciešama rehabilitācija, cilvēkiem ar kustību traucējumiem un tiem, kuriem sportošana fitnesa klubā šobrīd ir neaizsniedzams sapnis.

Atvērto durvju diena fitnesa klubos 8. oktobrī norisināsies arī Igaunijā un Lietuvā. Tas nozīmē, ka Baltijas valsti iedzīvotāji 8. oktobrī būs aktīvi, veselīgi un apmeklēs fitnesa klubus, lai ieguldītu savā veselībā, smeltos spēkus, gūtu enerģiju un uzzinātu daudz ko jaunu par veselīgu dzīvesveidu un fitnesu.

Bet par Latvijas akciju „Nomet riepu!" visa informācija atrodama www.nometriepu.lv .

Ielūgums uz pasākumu:

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV