Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rudens mainīšanās kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 07.10.2011. 09:23

Sestdien, 8. oktobrī, kafejnīca "Taka", Miera ielā 10, Rīgā, jau trešo reizi aicina mainīties kurpēm, somām, mēteļiem un ne tikai, informē kafejnīcas pārstāve Alise Ziemule.
Rudens mainīšanās kafejnīcā "Taka"

Pēc 10 dienu ilgā Maiņas punkta festivāla Survival KIT ietvaros kafejnīcā noglabātas puķainas kleitas, rudens džemperi un siltas šalles, kas tā vien gaida atrast jaunus īpašniekus. Jau no plkst. 13:00 visas dienas garumā būs iespējams iemainīt līdzatnestās lietas, kurām skapī vairs nav vietas, bet kādam citam būtu patīkams atradums. Kādēļ gan neatsvaidzināt rudens garderobi, neiztērējot ne santīma? Maiņai lieti noderēs arī kāda grāmata mierīgam vakaram.

Dienas gaitā būs iespēja arī noskatīties Maiņas punktā ierakstītos video padomus, kuros slēpjas visdažādākās pasaules gudrības, piemēram, kā uzcept gardu burkānkūku, kustināt ausis, vai ko darīt, lai nenāktu miegs.

Seko Takas jaunumiem: pataku.wordpress.com vai @barsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV