Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dāvids atklās Riga Fashion Mood rudens sesiju

EasyGet.lv, 07.10.2011. 13:03

13. oktobrī Rīgas Biržā modes mākslinieks Dāvids atklās modes festivāla "Riga Fashion Mood" rudens sesiju. Dāvida radītā 2012. gada pavasara-vasaras prêt-à-porter kolekcija veltīta bezrūpīgai dzīves baudīšanai siltajos vasaras mēnešos, informē Madara More.
Dāvids atklās Riga Fashion Mood rudens sesiju

Galerijas:

Modes skates laikā tiks demonstrēti vairāk nekā 50 jaunās kolekcijas tērpu paraugu. Kolekcija sastāv no vairākām stilistiski atšķirīgām sadaļām, kas katra veltīta kādam sievietes garastāvoklim. Gaisīgām, romantiskām noskaņām radīti plīvojoši tērpi no dabīgā zīda auduma ar ziedu apdruku, mazliet lakoniskāki tērpu modeļi veidoti no augstas kvalitātes kokvilnas un zīda vīriešu kreklu auduma. Tiks piedāvāta arī jauna versija par vasaras klasiku: tērpi no trikotāžas auduma jūrnieku stilā. Dāvida jaunā kolekcija veltīta ikvienai sievietei viņas labākajos gados – sievišķīgai, romantiskai, aktīvai un nobriedušai baudīt katru dzīves dienu.

Jaunā kolekcija paredzēta aktīvai valkāšanai ikdienā, brīvdienās un svētkos. Piegrieztnes veidotas galvenokārt domājot par tērpu ērtumu un sievišķīgumu. Moderni dabīgi audumi (Āzijas zīds, zīds un kokvilna, kokvilnas trikotāža) un rūpnieciska ražošana Latvijā un Āzijā nodrošinās atbilstību 21.gs. kvalitātes standartiem.

Paveikti visi priekšdarbi, lai Dāvida jaunās kolekcijas tērpi tiktu laikus saražoti un jau nākamā pavasara sākumā būtu atrodami tirdzniecības vietās Baltijas valstīs un Krievijā. Tērpi būs pieejami dažādos izmēros, cena būs demokrātiska, tāpēc tos atļauties varēs plašs sieviešu loks, nebaidoties par savu atbilstību kādiem īpašiem materiāliem vai fiziskiem standartiem.

"Dzīve ir skaista un jābauda katru dienu!" Dāvids atgriežas Latvijas modes dzīvē un iekustina to ar jaunu pieredzi. Latvijai ir vajadzīgi ne tikai mākslinieki, kuri šuj ekskluzīvu apģērbu svinīgiem gadījumiem un tikai ierobežotam cilvēku lokam. Modei jākļūst pieejamai plašai sabiedrībai un ikdienā. "Cilvēki manos tērpos iet pa ielu, uz kafejnīcu, staigā pa pludmali, brauc uz laukiem, un es par to tikai priecājos, ja kvalitatīvu mūsdienīga dizaina apģērbu var valkāt arī ikdienā, " saka Dāvids.

Pavasara-vasaras kolekciju varēs iegādāties tirdzniecības centros Rīgā: Galerijā "Centrs", "Sky&More", sākot ar 2012.gada aprīli.

Dāvids un "Amber Fashion Group" pateicas par atbalstu sadarbības partnerim – Valmieras Biznesa inkubatoram.

Visas "Riga Fashion Mood" skates būs redzamas arī Internetā tiešraidē: www.puaro.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV