Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Atklās interaktīvo Riga Fashion Week showroom telpu

EasyGet.lv, 11.10.2011. 13:30

No 29. līdz 30. oktobrim Riga Fashion Week norises vietā viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija Rīgā, Elizabetes ielā 55 ikvienam Riga Fashion Week viesim būs iespēja klātienē apskatīt Latvijas modes mākslinieku tērpus un aksesuārus, piedaloties interaktīvajā showroom telpā, ko jau trešo sezonu pēc kārtas organizē Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikals www.CreativeLatvia.com, informē SIA „Creative Latvia" direktore Līga Bizune.
Atklās interaktīvo Riga Fashion Week showroom telpu

Showroom telpā Latvijas labāko modes mākslinieku kolekcijas prezentēs tērpu demonstrētājas un ikvienam būs iespēja aplūkot un pielaikot tērpus. Tajā aktuālās rudens/ziema 2011/2012 kolekcijas piedāvās dizaineri, kas regulāri piedalās Riga Fashion Week, kā arī būs skatāmi zīmoli, kas pēdējo gadu laikā spilgti pieteikti ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Starp tiem minami tādi vārdi kā Sarmīte Ostaneviča, Narciss (Alise Trautmane), SockBox, QooQoo, Minus40, Vita Radziņa sadarbībā ar ArtBag, MAMMU, Vitelli modes nams sadarbībā ar Ingu Tauriņu, Ringla u.c.

Interaktīvajā showroom telpā par krāšņām fotogrāfijām rūpēsies Canon, ikvienam Riga Fashion Week viesim dodot iespēju nofotografēties ar stilista piemeklētiem aksesuāriem no veikala Creative Latvia. Labāko fotogrāfiju autori saņems pārsteiguma dāvanas no Maybelline New York, kas ir Riga Fashion Week oficiālais kosmētikas sponsors, kā arī Ņujorkas modes nedēļas oficiālais kosmētikas zīmols.

Showroom telpa rīkota ar mērķi uzsvērt, ka Latvijas modes dizaineru tērpi nav tikai mākslas darbi, bet tie ir praktiski, ikdienā lietojami, savstarpēji kombinējami un līdzvērtīgi pasaulē atzītajiem zīmoliem. Pasākuma rīkotāji, Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikals Creative Latvia, par savu misiju uzskata ne tikai dizaina lietu izplatīšanu, bet arī Latvijas modes popularizēšanu gan šeit, gan ārzemēs. Tieši tādēļ par pasākuma norises laiku izvēlēta Rīgas modes nedēļa, kura pulcē vienkopus modes mīļus, interesentus un žurnālistus no visas pasaules.

„Creative Latvia redzējums saskan ar Riga Fashion Week pausto nostāju, ka Latvijas modes dizaineru tērpi ir gana kvalitatīvi un inovatīvi, lai spētu konkurēt starptautiskajā tirgū. Pēdējo gadu laikā vērojams acīmredzams progress un inovācijas. Priecē arī dizaineru savstarpējā sadarbība – piemēram, modes nams Vitelli uzsācis sadarbību ar dizaineri Ingu Tauriņu, QooQoo sadarbojas ar Minus40, Ringlu un ArtBag. Vēlamies parādīt, cik dažādi un kvalitatīvi ir Latvijas modes mākslinieku tērpi,'' stāsta Līga Bizune, interneta veikala Creative Latvia direktore.

Interneta platforma www.CreativeLatvia.com tiek attīstīta ne tikai kā interneta veikals, kurš apvieno vienkopus apmēram piecdesmit Latvijas modes dizainerus un zīmolus, bet arī kā interaktīva un informatīva vietne, kas rūpējas par pašmāju modes publicitāti gan Latvijā, gan ārzemēs. Līdz šim veikals Creative Latvia organizējis tādus modes pasākumus kā Riga Fashion Week showroom telpas, Canon loves Fashion, Go Blonde rozā modes skate u.c. Aktrisei Agnesei Zeltiņai un TV sejai Annai Rozītei pievienojusies Evija Indriksone – Nikonorova, Mrs Universe 2009, kas reprezentē Latvijas modes interneta veikalu un jaunākajās reklāmās redzama Vitelli modes nama tērpos.

Riga Fashion Week jeb Rīgas modes nedēļa norisināsies jau piecpadsmito reizi, un no 27. līdz 30. oktobrim tiks prezentētas vadošo Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citu Eiropas valstu modes dizaineru 2012. gada pavasara/vasaras sezonas kolekcijas. Modes cienītāji varēs vērtēt klātienē tādu Latvijas modes mākslinieku un pašmāju modes zīmolu jaunākās kolekcijas kā Natālija Jansone, Līga Banga, Katja Šehurina, Sarmīte Ostanēviča, QooQoo, Narciss, Ilya Bulichev Jeans un SockBox.

Foto (c) Reinis Ziemelis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV