Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Maybelline New York sadarbojas ar modes zīmolu QooQoo

EasyGet.lv, 12.10.2011. 13:49

Maybelline New York, pirmo reizi Latvijā sadarbojoties ar latviešu modes zīmolu QooQoo un dizaina tekstila priekšmetu ražotājiem HermansCasa, radījis kosmētikas somiņas, Informē Elīza Guseva.
Maybelline New York sadarbojas ar modes zīmolu QooQoo

Šajā vasarā Maybelline New York Latvijā īstenoja izaicinājumu pilnu projektu, piedāvājot latviešu modes zīmolam QooQoo un dizaina mājas tekstila priekšmetu ražotājam HermansCasa, izveidot īpašas kosmētikas somiņas zīmola Maybelline New York Latvijas pircējām.

Veiksmīgā sadarbībā ar jauno latviešu modes zīmolu QooQoo tika radītas ekskluzīvas kosmētikas somiņas ar īpašu grafisko dizainu tieši Maybelline New York. Zīmola QooQoo modes mākliniece Aļona Bauska uzskata, ka „ globālā zīmola L'Oréal sadarbība ar Latvijas māksliniekiem un ražotājiem ir visnotaļ ievērības cienīgs fakts. Mēs veiksmīgi tikām pāri visiem šķēršļiem un gala rezultāts, protams, ļoti priecē. Cerams, ka kosmētikas somiņa patiks arī klientēm".

HermansCasa radošo projektu vadītājs un īpašnieks min, ka „strādāt pie kopprojekta ar latviešu dizaineres Aļonas Bauskas zīmolu QooQoo un vienu no pasaulē lielākajiem un zināmākajiem kosmētikas ražotājiem L'Oréal ir liels izaicinājums. Latvijas uzņēmējam realizēt lielas kompānijas pasūtījumu ir rets gadījums, jo ar citām ražošanas lielvalstīm ir sarežģīti konkurēt. Turklāt kosmētikas somiņu ražošanas procesā mums bija jākļūst īpaši radošiem, jo tas ir mūsu uzņēmumam neraksturīgs produkts, tāpēc ka ikdienā mūsu ražojumi ir dizaina mājas tekstils no dabīgiem un funkcionāliem materiāliem".

Maybelline New York pasaulē plaša patēriņa tirgū ir ir dekoratīvās kosmētikas zīmols Nr.1, kas pieejams 129 pasaules valstīs. Zīmols piedāvā simtiem kosmētikas līdzekļu, kas apvieno tehnoloģiski progresīvu sastāvu un inovācijas kopā ar aktuālākajām modes tendencēm, dodot iespēju sievietēm justies modernām un iegādāties kvalitatīvu kosmētiku par pieņemamu cenu.
Maybelline New York ir Ņujorkas modes nedēļas oficiālais kosmētikas zīmols, kurš organizē dažādus ar modi saistītus pasākumus un šovus, sadarbojas ar pasaules lielākajiem modes žurnāliem un atbalsta arī jaunos dizainerus. Latvijā Maybelline New York ir arī Riga Fashion Week oficiālais kosmētikas sponsors.

Maybelline New York ekskluzīvās somiņas būs pieejamas ierobežotā daudzumā veikalā Stockmann, tās varēs iegūt iegādājoties Maybelline New York kosmētiku un sakrājot uz speciāla kupona 4 zīmodziņus (viena zīmodziņa vērtība 5 LVL).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV