Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Riga Fashion Mood: nākošā pavasara/ vasaras modes smarža tiešraidē

EasyGet.lv, 13.10.2011. 12:27

Šodien plkst. 20:00 rudens Riga Fashion Mood ienesīs Rīgā nākošās pavasara/vasaras vēsmas Latvijas modē, lai ikviens interesents varētu skatīt modes skates neatkarīgi no atrašanās vietas, pirmo reizi tiks nodrošināta pasākuma translēšana tiešraidē interneta vidē no Rīgas arhitektūras pērles – Biržas nama, informē Latvijas Modes palātas projektu vadītāja Iveta Vecmane.
Riga Fashion Mood: nākošā pavasara/ vasaras modes smarža tiešraidē

Rudens Riga Fashion Mood ietvaros šodien tiks izrādītas Latvijas modes dizaineru pret-a-porter kolekcijas pavasaris/vasara 2012. Savas jaunākās kolekcijas demonstrēs: Anna Led, Irina Košakova, Davids, Šeila, Cinnamons, Colorlicious, Zane Poriete un Arvils Linde.

Izvēloties Rudens Riga Fashion Mood dalībniekus svarīgākais bija panākt, ka dalībnieku kopums sniedz priekšstatu par Latvijas modes stilu un raksturu dažādību, kas kalpo kā sava veida Latvijas sabiedrības spogulis - elegance vai brīvdomība, krāsainība vai pasteļu aristokrātisms, dinamiskums vai tradicionāls dzīves skatījums.

Sākot no plkst. 20:00 interneta vietnēs www.pastaiga.lv, www.puaro.lv un www.cosmo.lv īpašā Riga Fashion Mood sadaļā sāksies modes skašu translāciju. Translāciju nodrošina – Lattelecom.

Daces Sāmītes zīmola Colorlicios jaunā pavasara-vasaras 2012 kolekcija ir pasaka, kas aizved uz Francijas dienvidiem, krāšņiem rožu dārziem. Ievelciet elpu un sajūtiet vasaru!

Dāvida radītā kolekcija veltīta ikvienai sievietei viņas labākajos gados – sievišķīgai, romantiskai, aktīvai un nobriedušai baudīt katru dzīves dienu.

Arī šoreiz zīmols CINNAMONS ir palicis uzticīgs savai filozofijai- tā perfekti raksturojama ar franču izteicienu FEMME FEMME (fam fam) - SIEVIŠĶĪGĀ SIEVIETE! Kolekcija RENDEZVOUS- tikšanās ar sievišķīgu smalkumu un vienkāršību.

Šeilas radītās kolekcijas Dobe koncepcija ir sieviete kā dzīves zieds, dzīve kā puķu dobe. Tajā valda 50to gadu noskaņas, kur tērpi neatspoguļo kādu konkrētu gadalaiku vai stilu, bet gan stāsta par pašu tērpa valkātāju.

Anna Led kolekcija „Vasara 2012: Pludmales sezona" ienes vasaras saulē sasildītu priedes sveķu smaržu un smilšu sajūtu zem kājām. Lina un kokvilnas kombinācijas izmantotas plūstošu siluetu modeļos, radot īpašu kūrorta noskaņu.
Arvila Lindes kolekcija "The Immaterial wolfman" apspēlē dažādas klasiskā apģērba transformācijas un mutācijas, kas izpaužas kā dažādu elementu sapludināšana, apslēpšana, un saaudzēšanu.

Zanes Porietes radītā kolekcija stāsta par sievietes mainīgo dabu- sieviete emulators. Viņa dara visu ko vēlas, ir tāda kāda vēlas būt.

Dizaineres Irinas Košakovas 2012. gada pavasara-vasaras kolekcija veltīta sievietes fejas tēlam. Kolekcijas aktualitāte - savstarpēji nesavienojamu audumu un tekstūru kombinācijas. Dizainere ir pārliecināta, ka katrā sievietē dzīvo feja, kas ir tikai sevī jāatrod.

Skati papildinās zīmola Madam Bonbon jaunākās apavu kolekcijas performances.

Šodien plkst. 20:00 rudens Riga Fashion Mood pirmo reizi Latvijas modes vēsturē nodrošinās visu modes skašu translēšanu tiešraidē, tādējādi atverot jaunu lappusi Latvijas modes vēsturē, kurā modes skates kā būtiska modes preces sastāvdaļa kļūt pieejama plašai sabiedrībai - ikvienam interesentam Latvijā vai ārzemēs.

Rudens Riga Fashion Mood norises vieta ir Rīgas arhitektūras pērle tā sauktais Rīgas Venēcijas
palaco - Biržas nams, kurā mode, māksla un laikmetīgums rada kvalitatīvu dzīves garšu, tā iezīmējot Latvijas modes vietu starptautiskajā telpā.

Riga Fashion Mood organizators ir Latvijas Modes palata un tas ir orientēts uz modes kā radošas industrijas un biznesa komunikācijas veicināšanu. Tās mērķi ir attīstīt modes dizaina platformu Latvijā, veicināt sabiedrības iesaisti, informētību un ieinteresētību par modes sfēru un tās aktualitātēm Latvijā. Ar šī pasākuma palīdzību organizatori vēlās radīt iespēju dizaineriem piedāvāt jaunās kolekcijas biznesa klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā.

Papildu informācija: www.latvianfashion.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV