Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Modes mākslinieka Dāvida kolekcijas skate

EasyGet.lv, 17.10.2011. 13:49

13. oktobrī Rīgas biržā norisinājās modes mākslinieka Dāvida kolekcijas skate, informē Linda Liukiša.
Modes mākslinieka Dāvida kolekcijas skate

Galerijas:

Modes mākslinieks Dāvids izsaka pateicību "Riga Fashion Mood" par labi noorganizēto skati Rīgas Biržas namā, pateicas visiem atbalstītājiem un informē par saviem turpmākajiem radošajiem plāniem.

Jau tuvākajā laikā (oktobra beigās/novembra sākumā) gaidāms, ka vairākās tirdzniecības vietās Rīgā būs nopērkama īpaša rudens-ziemas apģērbu sērija ar "Dāvida" kvalitātes zīmi. Sievietēm tiks piedāvāti orģināla dizaina divpusēji valkājami rudens-ziemas mēteļi. Savukārt vīriešu līnijā tiks piedāvāti biznesa klases krekli un kašmira vilnas puloveri.

Notikušajā modes skatē Rīgas Biržā Dāvids sniedza ieskatu topošajā pavasara/vasaras-2012 prêt-à-porter kolekcijā sievietēm, kas Latvijas un ārvalstu tirdzniecības vietās parādīsies sākot ar 2012.gada aprīli. Šie tērpi ir paredzēti aktīvai valkāšanai ikdienā un brīvdienās, pilsētā un brīvā dabā. Demonstrētā kolekcija sastāv no 3 daļām: gaišs, vasarīgs apģērbs no kokvilnas auduma, košu toņu trikotāža un sievišķīgi, romantiski tērpi no puķaina zīda. Radot šos modeļus, tika noteiktas prioritātes: ērtums, praktiskums, sievišķīgs siluets un topošās gatavās produkcijas demokrātiskas cenas.

Dāvids ir gandarīts par notikušo skati, priecājas par kolēģu panākumiem, par to, ka Latvijas modes nozare pakāpeniski atdzīvojas un tiek veicināta modes mākslas un biznesa pārstāvju sadarbība. Tiekoties ar žurnālistiem un faniem, Dāvids publiskoja savus radošos plānus un solīja organizēt nākamo modes skati tā, lai to varētu apmeklēt plašāks publikas loks. Gaidāmi arī citi pārsteigumi.

Dāvids un "Amber Fashion Group" pateicas par atbalstu sadarbības partnerim – Valmieras Biznesa inkubatoram.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV