Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Riga Fashion Mood - pozitīvs pavērsiens Latvijas modes attīstībā

EasyGet.lv, 17.10.2011. 17:06

13. oktobrī Biržas namā norisinājās Riga Fashion Mood, kur Latvijas modes dizaineri demonstrēja savas 2012. gada pavasara/vasaras pret-a-porter kolekcijas, informē Latvijas Modes palātas projektu vadītāja Iveta Vecmane. Šis notikums bija pozitīvs pavērsiens Latvijas modes attīstībā - nepilnu divu stundu laikā secīgi viena pēc otras tika demonstrētas astoņu dizaineru kolekcijas, kas pirmo reizi Latvijas modes vēsturē tika translētas tiešraidē, nodrošinot to, ka modes dizaineru jaunākais veikums jau tā pieteikuma brīdī kļūst patiesi pieejams ikvienam interesentam Latvijā un ārzemēs.
Riga Fashion Mood - pozitīvs pavērsiens Latvijas modes attīstībā

Riga Fashion Mood savas 2012. gada pavasara/vasaras kolekcijas izrādīja Anna Led, Irina Košakova, Davids, Šeila, Cinnamon, Colorlicious, Zane Poriete un Arvils Linde. Riga Fashion Mood dalībnieku kopums iezīmēja Latvijas modes stilu un raksturu dažādību – eleganci un brīvdomību, krāsainību un pasteļu aristokrātismu, ieturētību un dinamismu.

"Patiess prieks, ka pirmo reizi Latvijā notika modes svētki, kas patiešām bija pieejami ikvienam – neatkarīgi no atrašanās vietas un pietuvinātības modes pasaulei. Tas ir milzīgs solis tajā virzienā, kurp iet pasaules modes dizaineri, domājot par pieejamību visplašākajam interesentu lokam. Esam lepni, ka pastaiga.lv bija viens no medijiem, kas piedalījās šajā vēsturiskajā brīdī," Riga Fashion Mood komentē žurnāla Pastaiga galvenā redaktore Inita Saulīte-Zandere.

Riga Fashion Mood tiešraidi nodrošināja tehnoloģiju partneris Lattelecom.

Rudens Riga Fashion Mood norises vieta bija Rīgas arhitektūras pērle tā sauktais Rīgas Venēcijas palaco - Biržas nams, kurā mode, māksla un laikmetīgums rada kvalitatīvu dzīves garšu, tā iezīmējot Latvijas modes vietu starptautiskajā telpā.

Riga Fashion Mood organizators ir Latvijas Modes palata un tas ir orientēts uz modes kā radošas industrijas un biznesa komunikācijas veicināšanu. Tās mērķi ir attīstīt modes dizaina platformu Latvijā, veicināt sabiedrības iesaisti, informētību un ieinteresētību par modes sfēru un tās aktualitātēm Latvijā. Ar šī pasākuma palīdzību organizatori vēlās radīt iespēju dizaineriem piedāvāt jaunās kolekcijas biznesa klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā.

Papildu informācija: www.latvianfashion.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV