Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Riga Fashion Week piedāvā Absolut Mode Show

Diāna Dzene, 18.10.2011. 14:27

Līdz ar rudens iestāšanos kultūras norises papildina Latvijā plašākais un ietekmīgākais modes mākslinieku pasākums Riga Fashion Week. Šogad šīs modes piesātinātās nedēļas ietvaros notiks Absolut Mode Show – vēl nebijusi jauno modes dizaineru darbu skate, kuras mērķis ir atklāt un atbalstīt jaunus un talantīgus modes māksliniekus.
Riga Fashion Week piedāvā Absolut Mode Show

Absolut, viens no lielākajiem alkoholisko dzērienu zīmoliem pasaulē, šogad ir kļuvis par Riga Fashion Week atbalstītāju un tā oficiālo dzērienu. Absolut zīmola globālās modes kampaņas ietvaros oktobra sākumā jau norisinājās jauno modes dizaineru konkurss. Konkursa rezultātā tika izvēlēti četri jaunie modes dizaineri, kas atrādīs savus tērpus Absolut Mode Show modes skatē Riga Fashion Week ietvaros, bet viens no viņiem iegūs konkursa galveno balvu - braucienu uz Absolut dzimteni Zviedriju.

„Šogad organizējam jau piecpadsmito Riga Fashion Week modes festivālu, un ar katru gadu mēs esam auguši, paplašinot gan pārstāvēto modes mākslinieku, gan arī mūsu atbalstītāju skaitu. Mums ir paveicies, ka izveidojusies sadarbība ar respektabliem un ilggadējiem partneriem. Mēs cenšamies strādāt iespējami labākā rezultāta sasniegšanai, lai dotu ieguldījumu Latvijas modes attīstībā un tās atpazīstamības veidošanā kā vietējā, tā arī starptautiskajā līmenī. Šī gada Riga Fashion week papildinās Absolut Mode Show skate, kas apliecina mūsu atbalstītāju izvēles pareizību – patiesu interesi un vēlmi līdzdarboties kopīgam mērķim un idejai," stāsta Baltijas Modes federācijas prezidente un Riga Fashion Week galvenā producente Jeļena Strahova.

„Domājot par dalību Riga Fashion Week, mums bija svarīgi saglabāt Absolut vērtības, ļaujot vaļu radošam garam un dodot iespēju jauniem talantiem piepildīt mūsu ikdienu ar krāšņiem un neredzētiem darbiem. Šo vērtību vadīti izveidojām Absolut Mode Show, kas sniedz iespēju jauniem modes dizaineriem tikt pamanītiem un virzīties augstāk savas karjeras attīstībā – un kur gan labāk to darīt, ja ne Riga Fashion Week laikā?" stāsta Pernod Ricard Latvia mārketinga vadītāja Helēna Zakmane.

Absolut kampaņas ietvaros ir izstrādāts īpašs Absolut Mode Edition pudeles dizains, kas veltīts modei un veiksmīgajai Absolut un modes industrijas sinerģijai, kā rezultātā radušies vairāki modes mākslas šedevri. Vairāk par šo var atrast http://www.absolut.com/en/Mode/.

Riga Fashion Week norisināsies no 27. līdz 30. oktobrim viesnīcā Radisson SAS Latvia. Savukārt Absolut Mode Show modes skate notiks 27.oktobrī naktsklubā Coyote Fly, kas ir oficiālā Riga Fashion Week afterparty vieta.
Jebkurš var laimēt ielūgumu uz Absolut Mode Show, sekojot Facebook Absolut Mode Show lapai - http://www.facebook.com/AbsolutLV?sk=wall.

Par Absolut

Absolut degvīna dzimtene ir Zviedrija, un katrs piliens šī izsmalcinātā degvīna tiek ražots pilsētiņā ar nosaukumu Ahusa Zviedrijas dienvidos. Degvīna pagatavošanā tiek ievērotas vairāk nekā 400 gadus senas tradīcijas. Degvīna ražošanā tiek izmantoti ziemas kvieši, tā pagatavošanas procesā tiek pielietota īpaši izstrādāta destilācijas metode, ar kuras palīdzību tiek saglabāta izteikta kviešu garša.

Ar nosaukumu Absolut degvīns tiek izplatīts kopš 1879.gada, kad tā radītājs Larss Olsens Smits, kas vēlāk ieguva degvīna karaļa (Brännvinskungen) titulu, prezentēja degvīnu ar nosaukumu Absolūti tīrs ūdens, kas vēlāk tika pārdēvēts par zīmolu Absolut Vodka. Pašlaik L.O.Smita fotogrāfija rotā ikkatru šī degvīna pudeli.
Pašlaik Absolut ir viens no pasaulē populārākajiem augstākās klases degvīna zīmoliem, kam piemīt unikāls tēls, kas ir balstīts uz radošu garu, inovāciju un specifiskas kultūras veidošanu.

Par Pernod Ricard

Pernod Ricard grupa izveidota 1975.gadā, apvienojoties diviem nozares uzņēmumiem. Tā ir ilgstoši un veiksmīgi attīstījusies, pievienojot savam produktu portfolio arvien jaunus zīmolus. Grupā strādā aptuveni 18 000 darbinieku 70 pasaules valstīs.

Pernod Ricard piederošais portfolio sastāv no prestižākajiem sektora zīmoliem: Ballantine's, Chivas Regal un The Glenlivet skotu viskijiem, Jameson īru viskija, Martell konjaka, Havana Club ruma, Beefeater džina, Kahlua un Malibu liķieriem, Mumm un Perrier-Joüet šampaniešiem, kā arī Jacob's Creek un Montana vīniem.

Pernod Ricard konsekventi īsteno stingru korporatīvās sociālās atbildības politiku un atbalsta saprātīgu alkohola patēriņu, lai izvairītos no tā nepareizas lietošanas un kaitīgas ietekmes.

SIA Pernod Ricard Latvia ir starptautiskā holdinga Pernod Ricard pārstāvniecība Latvijā. Uzņēmums dibināts 1998.gadā 7.jūlijā un šo vairāk nekā trīspadsmit gadu laikā ir iekarojis stabilu pozīciju premium alkohola tirgū Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV