Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Bezmaksas seminārs grūtniecēm „Gaidību 4dienas" kopā ar stila žurnālisti un trīs bērnu māmiņu Gundegu Skudriņu

Lelde Sāre, 25.10.2011. 13:16

Pēc dvīnīšu piedzimšanas bezmaksas semināra „Gaidību 4dienas" vadītājas lomā ir atgriezusies enerģiskā stila žurnāliste un nu jau trīs bērnu māmiņa Gundega Skudriņa. Viņas vadībā šo ceturtdien, 27.oktobrī plkst. 11.00 tirdzniecības centrā „Domina" pie restorāna „Vairāk Saules" topošās un jaunās māmiņas ir aicinātas uzzināt, kādu uzturu izvēlēties rudenī, kas ir dūla, bet kas - mātes instinkts, kam jābūt aptieciņā, ja mājās ir mazulis, kā pārvarēt pēcdzemdību depresiju, kā arī par citiem grūtniecēm un māmiņām aktuāliem tematiem. Tāpat, kā ierasts, semināra apmeklētājas saņems dāvanas no „Gaidību 4dienu" atbalstītājiem.

Semināra sadaļā, kas veltīta skaistuma jautājumiem, „Wellslim centra" uztura terapeite Guna Rijkure semināra apmeklētājām skaidros, kā rudenī veidot ēdienkarti, lai sakārtotu vielmaiņu, stiprinātu imunitāti un iegūtu veselīgu un starojošu izskatu. Tāpat speciāliste stāstīs par to, kādi produkti jāiekļauj ikdienas uzturā cīņai pret nogurumu un noskaņojuma uzlabošanai. Būs iespēja arī gūt atbildi uz jautājumu, vai ziemas periodā iespējams visus nepieciešamos vitamīnus uzņemt dabiskā veidā.

Latvijā aizvien populārākas kļūst dūlas. Tās nav ne vecmātes, ne ārsti, ne medmāsas, tomēr piedalās dzemdībās. Kas ir dūla un kā viņa var palīdzēt topošās un jaunās māmiņas dzīvē, stāstīs divu meitiņu mamma un dūla Katrīna Puriņa. Savukārt par to, kas ir mātes instinkts (bioķīmiska parādība, sievietes psihes īpatnība, iemācīta uzvedība vai tomēr kas cits?) un kā tas rodas, ar semināra apmeklētājām diskutēs psiholoģe Kristīne Balode.

Sadaļā „Esi gatava mazulim" semināra apmeklētājām no „Veselības centra 4" ģimenes ārstes Gitas Gaņģes būs iespēja uzzināt, kā organizēt mājas aptieciņu un kā rīkoties situācijā, kad bērnam nākas sniegt medicīnisko palīdzību. Bet „Wellslim centra" fizioterapeitei Andai Dubrai sievietes varēs uzdot jautājumus par fizioterapijas nozīmi pēcdzemdību un bērna barošanas periodā.

Mazuļa gaidīšana neapšaubāmi ir viens no svarīgākajiem sievietes dzīves posmiem. Lai gan sieviete mazuli ir iznēsājusi deviņus mēnešus un ir bijis gana daudz laika sagatavoties bērniņa piedzimšanai, ne viss var izrādīties gluži tā, kā domāts un lasīts grāmatās. Pēc dzemdībām jaunā māmiņa var piedzīvot dažādus ne visai patīkamus mirkļus, emocionālus pārdzīvojumus un stresa situācijas, ar kurām nav rēķinājusies. Apjukums, satraukums par jauno un atbildīgo māmiņas lomu var izraisīt dažādas reakcijas – histēriskas raudas, neapmierinātību, izmisumu. Par to, kāpēc tā notiek un kā pārvarēt pēcdzemdību skumjas jeb pēcdzemdību depresiju, padomos dalīsies psiholoģe un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande.

Semināra dienā līdz pulksten 16.00 tirdzniecības centrā „Domina" „Gaidību 4dienu" karšu īpašnieces varēs iegādāties grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces ar īpašām atlaidēm, kā arī izmantot speciālos piedāvājumus dažādos „Dominas" veikalos, lai iegādātos apģērbu, apavus, kosmētikas un skaistumkopšanas līdzekļus arī sevis palutināšanai. „Gaidību 4dienas" kartei var pieteikties semināra laikā. Vairāk informācijas par „Gaidību 4dienas" piedāvājumiem mājas lapā: http://www.domina-shopping.lv.

Nākošās tirdzniecības centra „Domina" organizētās „Gaidību 4dienas" notiks 24.novembrī, kad būs iespēja uzzināt vairāk par šādām tēmām: kāju tūska grūtniecības laikā, vīrietis dzemdībās, pirmās dienas pēc dzemdībām aprūpes iestādē, automašīnā divatā ar bērnu un citiem tematiem.

Par tirdzniecības centru „Domina"

T/c „Domina" ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā, kas saviem apmeklētājiem ne vien sniedz plašas iepirkšanās iespējas, bet arī piedāvā gūt pozitīvas emocijas un jaunas zināšanas un interesanti pavadīt brīvo laiku. Tajā atrodas vairāk nekā 170 veikalu, tostarp visplašākajā izvēlē tieši apavu un bērnu preču tirdzniecības vietas. Tāpat ir pieejama boulinga zāle ar 12 celiņiem, skaistumkopšanas centrs, kafejnīcas un restorāni, kā arī dažādu pakalpojumu sniegšanas vietas – pasts, apdrošināšanas iestādes un banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, auto mazgātava, apģērbu šūšanas un labošanas iestāde, apavu ražošanas un labošanas iestāde, kā arī atslēgu serviss. Tirdzniecības centra „Domina" pārvaldītājs ir SIA „Baltic Red Management".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV