Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Fantāzijas lidojums un friziermākslas aktualitātes – jau nākamnedēļ "Baltic Beauty 2011"

EasyGet.lv, 27.10.2011. 11:48

Fantāzijas lidojums un jaunākās frizūru modes tendences, pārsteidzošas toņu kombinācijas, frizūras un griezumi pasaules friziermākslas zvaigžņu un Latvijas meistaru izpildījumā – to visu varēs redzēt XVII Starptautiskajā friziermākslas festivālā, kas notiks no 4. līdz 6. novembrim, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Fantāzijas lidojums un friziermākslas aktualitātes – jau nākamnedēļ "Baltic Beauty 2011"

Festivāls notiks skaistumkopšanas projekta "Baltic Beauty 2011" laikā Ķīpsalā. Kā stāsta izstādes sadaļas "Matu skaistuma pasaule" projekta vadītāja Irina Jevsejeva: "apmeklētāji daudzo izstādes dalībnieku stendos varēs iegūt informāciju par matu kosmētikas aktualitātēm, saņemt profesionāļu konsultācijas un par izdevīgām cenām iegādāties profesionālo un plaša patēriņa matu kosmētiku". Šogad daudzi friziersaloni apmeklētājiem piedāvās arī iespēju tikt pie jaunām frizūrām par īpašām svētku cenām un tuvāk iepazīties ar salonos piedāvāto pakalpojumu klāstu.

Festivālā notiks daudzveidīgi frizieru konkursi un paraugdemonstrējumi uz skatuvēm un stendos, kā arī būs plaša semināru programma.

Īpašie viesi

Starptautiskajā friziermākslas festivālā piedalīsies īpaši viesi gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Viena no ievērojamākajām pasaules friziermākslas zvaigznēm un frizūru modes noteicējs Nīderlandē, kompānijas "Farouk Systems USA" mākslinieciskais direktors Patriks Kalle (Patrick Kalle) (vairāk: www.patrickkalle.com) demonstrēs jaunākās frizūru modes tendences, "Thema AG" galvenā trenere, starptautiskas klases stiliste un koloriste Sabrina Molenda no Vācijas semināros prezentēs 2012. gada aktualitātes. Savukārt pašmāju labākie meistari – Bruno Čubis, Līga Vizule no Latvijas frizieru izlases un Georgs Edemskis no salona "Dzintreks", kam pieder Ginesa rekords par vislielāko frizūru griezumu skaitu 24 stundās, darbosies konkursu žūrijā. Tāpat arī citi lieliski matu meistari demonstrēs savu talantu un meistarību gan uz skatuvēm, gan stendos.

Konkursi

Trīs dienu garumā ikviens no mums varēs iedvesmoties un sekot līdzi daudzveidīgiem frizieru konkursiem – matu krāsošanai, avangardiskiem griezumiem, dāmu un kungu kopējā tēla tapšanai, līgavu un līgavaiņu frizūru veidošanai, konkursam "Fantāzijas frizūra ziedu tērpā" un daudziem citiem. Pirmoreiz festivālā notiks arī Baltijas valstu frizieru skolu konkurss, kurā piedalīsies frizieri no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

Semināri

Semināros, kurus vadīs ievērojamas Latvijas un ārzemju friziermākslas zvaigznes, ikviens interesents varēs uzzināt par aktuālākajiem griezumiem, frizūrām un matu krāsām. Koloristikas virtuoze Natālija Tunikovskaja no Krievijas demonstrēs koloristikas aktualitātes un griezumus, kuriem nav nepieciešama ieveidošana. Ikviens varēs smelties idejas moderno frizūru kaleidoskopā un atrast sev interesantāko un piemērotāko frizūru. Par citiem semināriem un konkursiem: http://www.bt1.lv/bb/?link=00500000

Starptautiskais friziermākslas festivāls ir nozīmīgs pasākums ikvienam frizierim, kurš vēlas profesionāli pilnveidoties, apgūstot jaunas prasmes meistarklasēs, smeļoties idejas un zināšanas semināros un apliecināt sevi, piedaloties daudzveidīgajos konkursos, kā arī ikvienam interesentam, kas seko līdzi modei un vēlas orientēties matu kopšanas līdzekļu un tehnoloģiju piedāvājumā. XVII Starptautisko friziermākslas festivālu organizē Latvijas Frizieru un kosmetologu asociācija.

Kā zināms no 4. līdz 6. novembrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – 7. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty 2011", kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu sacensības un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus.

Norises vieta:
Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:
4.–5. novembris no plkst. 11.00 līdz 20.00
6. novembris no plkst. 11.00 līdz 19.00

Biļešu cenas:
Pieaugušajiem – Ls 3,5
Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,5
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV