Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šodien sākas skaistuma svētki - „Baltic Beauty 2011"

EasyGet.lv, 04.11.2011. 08:55 | komentāri (1)

Šodien darbu sāk gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – 7. Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty 2011", kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošus frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu konkursus un šovus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus! Izstāde notiek no 4. līdz 6.novembrim Ķīpsalā, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Šodien sākas skaistuma svētki - „Baltic Beauty 2011"

4. novembrī plkst.11.00 hallē Nr.2 notiks izstādes atklāšana, kurā piedalīsies starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības ģenerāldirektors Viesturs Tīle, sadaļas "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" projekta vadītāja Kristīne Čerņavska un izstādes sadaļas "Matu skaistuma pasaule" projekta vadītāja Irina Jevsejeva.

Profesionāļu konsultācijas un pievilcīgas cenas

Vairāk nekā 280 uzņēmumu piedāvās produkciju no 37 valstīm–,gan plaša patēriņa produktus, gan profesionālo kosmētiku un aprīkojumu, kā arī konsultēs, apmācīs un informēs par jaunumiem skaistumkopšanas nozarē. Izstādē būs iespējams iegādāties piedāvāto produkciju par īpaši pievilcīgām cenām, kā arī izmēģināt daudzus piedāvātos pakalpojumus, tikt pie jaunas frizūras vai skaistiem nadziņiem.

Izstādē līdzās pasaulē labi zināmiem ārvalstu kosmētikas zīmoliem ikviens interesents varēs iepazīties un arī iegādāties Latvijā ražotu profesionālo un plaša patēriņa kosmētiku, kas top jaunos, radošos un izaicinājumu pilnos uzņēmumos.

Aizraujoši šovi un konkursi

Apmeklētāji varēs vērot krāšņus un aizraujošus frizieru, body-art un grima meistaru, stilistu un nagu skaistumkopšanas speciālistu šovus, jo līdzās ekspozīcijai notiks vairāk nekā 45 profesionālie konkursi.

Pirmoreiz Ķīpsalā notiks Latvijas Stilistu asociācijas rīkotais grima mākslas konkurss par tēmu "Renesanse – atdzimšana", kurā grima māksliniekiem būs iespēja parādīt savu radošās fantāzijas lidojumu.

Fantāzijas lidojums un frizieru modes aktualitātes

Starptautiskais friziermākslas festivāls pulcē radošus, ambiciozus un lieliskus frizierus no daudzām valstīm. Apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja klātienē vērot spraigas un interesantas sacensības, smelties iedvesmu un uzzināt visu par 2012. gada aktuālajām frizūrām un krāsām. Festivālā piedalīsies daudzi ievērojami frizieri, tostarp arī frizūru modes noteicējs Nīderlandē – Patriks Kalle, Natālija Tuņikovskaja (Krievija), Sabrina Malenda (Vācija) un labākie pašmāju meistari.

Daudzi friziersaloni apmeklētājiem piedāvās iespēju tikt pie jaunām frizūrām par īpašām svētku cenām un tuvāk iepazīties ar salonos piedāvāto pakalpojumu klāstu.

Semināri un konferences

Ķīpsalā notiks daudzveidīgi semināri profesionāļiem un ikvienam interesentam par aktualitātēm matu, sejas un ķermeņa kopšanā, jaunāko kosmētiku, kā arī darba piederumiem, aprīkojumu un aparatūru kosmētiskajiem kabinetiem, solāriju studijām, frizieru saloniem un SPA centriem. Vairāk: www.bt1.lv/bb

Norises vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

Darba laiks:
4.–5. novembris no plkst. 11.00 līdz 20.00
6. novembris no plkst. 11.00 līdz 19.00

Biļešu cenas:
Pieaugušajiem – Ls 3,5
Skolēniem, pensionāriem – Ls 2,5
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV