Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Skandināvu modes lepnums S'NOB ienāk Rīgā

EasyGet.lv, 04.11.2011. 12:12

Novembra sākumā Latvijas modes mīļotājas iepriecinās pirmais skandināvu zīmola S'NOB veikals Latvijā (Galerijā Centrs, Audēju ielā, 16, Rīgā), informē S'NOB veikala vadītāja Laura Ozoliņa-Vende. Atzinību pasaulē S'NOB ieguvis, pārstāvot labākos Dānijas modes dizaina paraugus – S'NOB de Noblesse, kas regulāri tiek demonstrēts Kopenhāgenas Modes nedēļā, St-Martins un Margit Brandt, kas ieguvis prestižo Dānijas Dizaina balvu – Guldknappen (Zelta Pogu).
Skandināvu modes lepnums S'NOB ienāk Rīgā

Visu S'NOB pārstāvēto zīmolu vienojošā tendence ir perfektais dizains un augstas kvalitātes dabīgo materiālu izmantošana ražošanā. Tas īpaši nozīmīgi ir mūsdienīgām sievietēm, kuras ne tikai interesējas par modes aktualitātēm, bet arī domā par nopirktā apģērba ilgtspējīgu atrašanos garderobē.

Galerijas Centrs S'NOB veikalā apģērbu kolekcijas papildinās arī izsmalcinātās DYRBERG/KERN rotaslietas un mājas lietas no NORR Living.

S'NOB zīmolu rudens/ziemas tendences:

S'NOB de Noblesse kolekcijas vadmotīvs ir sacelšanās deju zālē - sievišķīgā glamūra un urbanizācijas skarbuma līdzāspastāvēšana. Kolekcijas pamatā ir arhitektoniskas un raupjas apģērbu formas savienojumā ar sievišķīgām, smalkām detaļām. Pieguļošas kleitas, kuru dizaina iedvesma gūta vintage apakšveļā un korsetēs. Drapēti svārki un maxi garuma kleitas no auduma, kura apdrukā atspoguļoti otas triepieni.
http://www.snobdenoblesse.com/

Margit Brandt rudens kolekcijas galvenā varone ir Miss Dandy, kas ģērbusies uzvalkā, baltā kreklā, kaklasaitē un lūpas nokrāsojusi ar kārdinoši sarkanu lūpukrāsu. Iedvesmojoties no Marlēnas Dītrihas un Katrīnas Hepbernas, Margit Brandt kolekcija aptver plašu apģērbu spektru kā klasiskas tvīda bikses, elegantas žaketes, tāpat arī sievišķīgas blūzes, kleitas ziedu rakstos un mīkstus adījumus, neaizmirstot par aksesuāriem: cepurēm, šallēm, somām un piespraudēm.
http://www.margitbrandt.eu/

St-Martins piedāvā apģērbā spēlēties ar krāsām un miksēt dažādas apdrukas. Rudens kolekcijas iedvesmas pamatā ir visuma abstrakcija – izplūdušas ēnas ar pretnostatītiem izteiktiem ziedu rakstiem. Kolekcijas ieturēta neitrālos toņos – melnā, pelēkā un tumši zilā, bet to nopietnību kliedē sarkanā, violetā, rozā un citronu zaļā krāsa.
http://www.st-martins.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV