Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Accenta veikals uzsāk darbu TC „Spice Home" otrajā stāvā

Accenta, 10.11.2011. 12:01

Accenta salons uzsāk darbu jaunās telpās ar jaunām akcijām un piedāvājumiem. Jaunajās salona telpās tirdzniecības centra otrajā stāvā var apskatīties un pasūtīt Accenta produkciju gan no Outlet sērijām, gan izveidot individuāla dizaina bezmaksas skices. „Eņģeļu naktī", 11. novembrī, no plkst. 10:00 līdz 01:00 veikalā būs iespējams iegādāties preces ar īpašajām atlaidēm.
Accenta veikals uzsāk darbu TC „Spice Home" otrajā stāvā

Maģiskajā datumā, 2011. gada 11. novembrī, TC „Spice" svin savu desmito jubileju. Skaitlis ir apaļš un nozīmīgs, tāpēc arī izklaides pasākumi un atlaides iepirkumu centrā solās būt grandiozi.

Accenta veikali piedāvās 25 % atlaidei virtuvju pasūtījumiem, 40 % atlaidei mājas lietām, 20 % atlaidi skapjiem un kumodēm un 15 % atlaidi bīdāmajām sistēmām. Ikviens, kurš šajā datumā izdarīs pasūtījumu Accenta veikalā, varēs izvēlēties no esošajām mājas lietām dāvanu vērtībā līdz 20 Ls.

"Ja lielā cilvēku pieplūduma dēļ jūs nevēlaties stāvēt rindā, lai pasūtītu preces, droši jautājiet pēc atlaižu kuponiem, kurus varēs izmantot no 12. līdz 18. novembrim, saņemot tādu pašu atlaidi izvēlētai produkcijai, kāda tika piedāvāta „Eņģeļu naktī", aicina Accenta salona pārstāvji. "Patīkamu iepirkšanos un uz tikšanos 11. novembrī TC „Spice Home" otrajā stāvā, jaunajā Accenta veikalā."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV