Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ciro's Pomodoro Riga svin dzimšanas dienu

Anastasia Miller, 16.11.2011. 11:03

11. novembrī dzimšanas dienu nosvinēja rīdzinieku iemīļotais zvaigžņu restorāns „Ciro's Pomodoro Riga". Jau gadu pasaulslavenais restorāns priecē klientus ar viesmīlību.
Ciro's Pomodoro Riga svin dzimšanas dienu

Galerijas:

Par godu svētkiem uz skatuves uzstājās muzikālie kolektīvi, viesiem tika uzdāvināta un prezentēta klientu karte GOLDEN PLATE, kas sniegs tās īpašniekiem priekšrocības četros tīkla restorānos: Ciro's Pomodoro, The Trinity Bar, Bon Vivant un Oyster bar Medusa.

Viesi baudīja komplimentus no restorāniem, un viņiem bija iespēja pirmajiem novērtēt jauno „Hennessy V.S.O.P Privilege collection #2" kolekcijas pudeli – NYX. Platīna krāsas pudele, mijoties ar purpura toņiem, izstaro eleganci un izsmalcinātu greznību un pārdošanā būs pieejama ierobežotā daudzumā.

Restorāna dibinātājs un "sēja" Ciro Orsini ieradās pasākumā no sava drauga Lenija Kravica koncerta, bet pats Lenijs pavadījis restorānā iepriekšējo vakaru.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV