Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dāvids, Elita un Šeila diskutēs par Latvijas modi

EasyGet.lv, 25.11.2011. 12:01

26. novembrī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās Šeilu, lai no pirmavota uzzinātu, kas notiek ar Latvijas modi un dizaineriem, informē Agnija Jankovska. Modes mākslinieki dalīsies arī pārdomās, vai latvieši ir patriotiski noskaņoti arī apģērba izvēlē. Sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.
Dāvids, Elita un Šeila diskutēs par Latvijas modi

„Man Šeila vienmēr ir likusies ļoti interesanta un spilgta personība Latvijas modes pasaulē. Domāju, ka ne katram ir izprotams viņas stils, pieeja dzīvei un modei. Man viņa ir kā kosmoss, kas vēl līdz galam nav atklāts un iepazīts. Arī skatītājiem noteikti būs interesanti vērot sarunu, kas radīsies starp trim modes māksliniekiem," saka Dāvids.

Šeila Andersone ir modes māksliniece un „Šeilas Brīnišķīgo Tērpu Darbnīca" īpašniece. Šeila ir dzimusi ģimenē, kurā visas dzimtas sievietes allaž ir bijušas čaklas rokdarbnieces. Savu talantu laika gaitā māksliniece ir izkopusi un padarījusi par „firmas zīmi". Modes māksliniece vienmēr ir izcēlusies ar pārsteidzošu izdomu, kas cilvēkiem liek jautāt – kā ir iespējams būt tik enerģiskai? Stabila vērtība, Šeilas dizainētos apģērbos ir košās krāsas, bet lielākā mākslinieces vājība ir kāzu kleitas, retas ir tās brīvdienas, kad kāda līgava nelaulājas Šeilas radītā tērpā.

Elita Patmalniece par sarunas viesi saka: „ Es domāju, ka par mums abām ar Šeilu sabiedrībā valda divi galēji viedokļi – mēs, vai nu patīkam, vai tieši pretēji – nepatīkam. Šeila man kā modes māksliniece un cilvēks vienmēr ir raisījusi spēcīgas sajūtas. Skatītājiem noteikti būs interesanti uzzināt, ko viņa dara pašlaik, kas aizņem viņas domas un aizpilda ikdienu."

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 26.novembra „Modes Brokastis" notiks plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Modes mākslinieki Dāvids un Elita uz sarunu aicina viesi, ar kuru kopā meklē atbildes uz to , kas cilvēkam ir galvā, bet kas mugurā. Līdz šim „Modes Brokastīs" piedalījušies tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā uzņēmēja Binnija Ārberga, aktieris Artūrs Dīcis, mākslinieks Aigars Bikše, dziedātāja Agnese Rakovska un mūziķis Gustavo.

Foto: Šeila. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV