Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aicina uz radošajām darbnīcām „Barona Bunduļa brīnumi"

EasyGet.lv, 05.12.2011. 10:59

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Smiltenes novada muzejs „Mēru muiža" no 15. decembra aicina ikvienu uz radošajām darbnīcām „Barona Bunduļa brīnumi", kur būs iespēja apgūt vēl neredzētas nodarbes, informē Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.
Aicina uz radošajām darbnīcām „Barona Bunduļa brīnumi"

Ziemassvētku laikā ikviens ilgojas pēc jaukām noskaņām, satraucošiem brīžiem, tāpēc Smiltenes novada muzeja „Mēru muiža" saimnieks Barons Bundulis ir tikko atgriezies no tālzemju ceļojumiem un atvedis jaunas vēsmas, ko vēlas kopā ar muižas ļaudīm iemācīt arī citiem, tāpēc ikvienam, "kurš grib sagaidīt kādu pārsteigumu vai vienkārši uzzināt un iemācīties ko jaunu, Mēru muiža ir īstā vieta," sola Marita Mūze.

Radošajās darbnīcās kopā ar muižas Lielmāti, istabenēm un barona māsīcām ikvienam būs iespēja liet un zīlēt laimes, darināt neparastas dāvanas un eglīšu rotājumus no vaska, niedrēm un pērlītēm, cept piparkūkas ar rozīnēm, spēlēt senas galda un prāta spēles, kā arī apgūt senās amatu prasmes.

Muzeja apmeklētājiem lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālr. 29227562 vai rakstot vēstuli zinaida.berza@gmail.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV