Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Prezentēs "Blondīņu pavārgrāmatu"

EasyGet.lv, 05.12.2011. 14:40

Apgāds Zvaigzne ABC sadarbībā ar Latvijas Blondīņu asociāciju laidis klajā "Blondīņu pavārgrāmatu" un aicina uz grāmatas prezentāciju trešdien, 7. decembrī pulksten 17.00 Apgāda Zvaigzne ABC grāmatnīcā K. Valdemāra ielā 6, informē apgāda Reklāmas un mārketinga daļa.
Prezentēs "Blondīņu pavārgrāmatu"

"Blondīņu pavārgrāmatas" atvēršanas svētkos piedalīsies grāmatas autores un rehabilitācijas centra "Mēs esam līdzās" vadītāja Andra Greitāne. Pasākuma laikā pirmos 100 grāmatas pircējus priecēs īpašs pārsteigums – dāvanu komplekts no John Frieda GoBlonder un ikviens varēs saņemt autogrāfus.

"Blondīņu pavārgrāmatas" autores ir astoņpadsmit sabiedrībā pazīstamas gaišmates – aktrise Agnese Zeltiņa, modele Aija Tērauda, uzņēmēja un Latvijas Blondīņu asociācijas dibinātāja Marika Ģederte, modes žurnāliste Dace Vaivara, brīvprātīgo organizācijas "AFS Latvija" darbiniece Dace Dēnava, psiholoģe Guna Geikina, dueta "Dvīnes" dalībnieces Ana un Katrīne Drozdovičas, radiostacijas SWH ziņu dienesta vadītāja Iveta Galēja, Latvijas modes mākslinieku interneta veikala www.CreativeLatvia.com direktore Līga Bizune, politisko konsultāciju centra Nikkolo M Baltijas filiāles direktore Jeļena Avotiņa-Jekateriničeva, izdevniecības "Rīgas Viļņi" galvenā redaktora vietniece Linda Mūrniece, dziedātāja Olga Rajecka, radiostacijas SWH+ dīdžejs Nataļja Oļesika, pasākumu organizatore un projektu vadītāja Laura Everte, aktrise Vita Baļčunaite, autosportiste Karlīne Štāla, kā arī latviešu izcelsmes amerikāniete Laura Vikmanis.

Grāmatā ir vairāk nekā 50 dažādu ēdienu receptes – veselīgi salāti un uzkodas, gardas zupas un spēcinoši otrie ēdieni un, protams, arī brīnišķīgas kūkas un kārdinoši deserti. Tās izmantojot, jūs varēsiet pagatavot gan siltos vistu akniņu salātus Agneses Zeltiņas gaumē, gan vistas zupu ar kariju kokosriekstu pienā Ivetas Galējas gaumē, gan lazanju Gunas Geikinas gaumē, gan ābolmaizi Olgas Rajeckas gaumē... Ēdienu aprakstus papildina jaukas fotogrāfijas, kuru autores ir galvenokārt pašas projekta dalībnieces!

"Blondīņu pavārgrāmata" ir viens no Latvijas Blondīņu asociācijas labdarības projektiem, jo ienākumus no šīs grāmatas pārdošanas asociācija ziedos rehabilitācijas centram "Mēs esam līdzās", kas atrodas Rīgā, Lēdmanes ielā 2.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV