Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaidrots Stoli oriģinālākais cilvēks Latvijā

Mārtiņš Novikovs, 06.12.2011. 11:34 | komentāri (1)

Pagājušajā nedēļas nogalē klubā Kaļķu vārti notika starptautiskā Stoli Oriģinālāko cilvēku konkursa noslēgums. Tā laikā skaļu ovāciju pavadībā ar pārliecinošu uzvaru konkursā kā Latvijas oriģinālākais cilvēks tika titulēts Chocolate Events radošo pasākumu organizētājs Jānis Spinga.
Noskaidrots Stoli oriģinālākais cilvēks Latvijā

Galerijas:

Jau 2012. gada februārī Jānis Spinga izmantos konkursā iegūto balvu - dosies elpu aizraujošā ceļojumā uz Losandželosu, lai piedzīvotu ekskluzīvu un pārdrošu lidojumu bezsvara stāvoklī Zero-G lidmašīnā, kā arī piedalītos unikālā ballītē slavenā žurnāla Playboy dibinātāja Hjū Hefnera savrupmājā Playboy Mansion.

„Laiks iekarot Amerikas rietumkrastu – Losandželosu, kurā es viesošos pirmo reizi! Tadēļ paldies Stoli un visiem maniem atbalstītājiem, kuri man sniedz šo lielisko iespēju. Turklāt lidot bezsvara stāvoklī – tas ir mans bērnības sapnis", ar saviļņojumu balsī uzreiz pēc rezultātu paziņošanas teica Stoli Oriģinālāko cilvēku konkursa uzvarētājs Jānis Spinga. Viņš arī solīja savus piedzīvojumus Losandželosā iemūžināt video, lai pēc tam par redzēto dalītos ar saviem atbalstītājiem. Līdz ar viņu par uzvaru priecājās arī Jāņa sieva Sindija Vilde.

Intriga par konkursa uzvarētāju gaisā virmoja vēl līdz pēdējai sekundei – par to parūpējās vakara vadītājs Andris Bulis. Lai kopā sagaidītu konkursa rezultātus, visus superfinālistus, tostarp B-Bāra bārmeni Andri Reizenbergu un Brain Games tirdzniecības speciālisti Munisi Lamberti bija ieradies atbalstīt arī krietns pulks draugu. Tāpat ballītē varēja sastapt arī pārējos konkursa finālistus.

„Stoli jau iepriekš zināja, ka Latvijā ir daudz oriģinālu cilvēku, taču konkursa laikā atklājās, ka mēs Latviju varētu pat saukt par oriģinālāko cilvēku lielvalsti! Tāpēc paldies par atsaucību visiem konkursa dalībniekiem, kuri parādīja, ka oriģinalitāte var izpausties visdažādākajos veidos, un iedvesmoja Stoli jauniem darbiem," uzrunā klātesošajiem teica Stoli pārstāve Liene Grizāne.

Stoli Oriģinālāko cilvēku konkursa uzvarētāju apsveica un ballītes saviļņojošo gaisotni baudīja arī vairākas sabiedrībā atpazīstamas personas, tostarp dziedātāja Liene Šomase, dīdžejs Kārlis Bikšus, TV šovu dalībnieka un deju pasniedzēja Valda Škutāna draudzene Kristīne, modes blogeris Deniss Ševeļovs u.c. Savukārt par viņu un citu pasākuma apmeklētāju izklaidi rūpējās Playboy zaķi, Stoli Go Go dejotājas un DJ Uvis.

Par Stoli Oriģinālāko cilvēku konkursu (Stoli Global Casting Call)

Starptautiskajam konkursam Stoli Global Casting Call, kurš vienlaikus notika 14 pasaules valstīs, Latvijā pieteicās vairāk nekā 200 dalībnieku, no kuriem žūrija izvirzīja desmit finālistus. Katram no viņiem bija jāsagatavo un balsošanai facebook.com/StoliLatvia lapā jānodod savu oriģinalitāti apliecinošs video. Kā konkursa uzvarētājs tika pasludināts tas finālists, kura sagatavotais video ieguva vislielāko balsu skaitu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV