Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

FotoAkadēmija aicina uz lekciju „Mode mūsdienu sabiedrībā"

EasyGet.lv, 12.12.2011. 19:50

FotoAkadēmija aicina uz Denisa Lī-Končalovska lekciju „Mode mūsdienu sabiedrībā". Lekcija notiks FotoAkadēmijā pirmdien, 19. decembrī, no 18:30 līdz 20:00, informē FotoAkadēmijas pārstāve Inese Katrīna Zača. Deniss Lī-Končalovskis stāstīs par par to, kā mode ietekmē mūsdienu sabiedrību, par mūsdienu subkultūrām un jaunajiem, veiksmīgajiem dizaineriem. Lekcija notiks krievu valodā.

Pasniedzējs Deniss Lī-Končalovskis ir beidzis "The University of the Arts London" (BA-London College of Fashion, MA- Central Saint Martins College of Art and Design). Strādājis tādās kompānijās kā Burberry, Dazed and Confused, FGL, British Vogue, Wound, DenNik Li. Šobrīd viņš ir Proud2B kreatīvais direktors.

Lekcija, iepriekš reģistrējoties FotoAkadēmijā, ir bez maksas. Pieteikties lekcijai iespējams pa e-pastu: foto@fotoakademija.lv Vietu skaits ierobežots.

Lekcija "Mode mūsdienu sabiedrībā" paredzēta kā iepazīšanās lekcija kursam "Dizaina projekts un fashion menedžments". Kurss sāksies 9. janvārī.

Kurss ir paredzēts iesācējiem, kreatīviem entuziastiem, kuri savu nākotni gribētu saistīt ar modes dizainu un modes industriju kopumā. Kursa ietvaros tiks stāstīts par pamata procesiem savas kolekcijas radīšanai, tās realizāciju un prezentāciju. Iegūtās zināšanas varēs veiksmīgi izmantot, lai turpinājumā iegūtu augstāko specializēto izglītību vai arī lai strādātu modes industrijā. Šīs zināšanas palīdzēs iemiesot idejas reālā, profesionālā projektā. Noslēdzot kursu, studentiem būs skaidrs priekšstats par to, kā pareizi izveidot un noformēt savu portfolio. Tāpat, pateicoties šim kursam, jebkurš interesents varēs saprast, vai tiešām šis ir tas virziens, kurā viņš gribētu attīstīt savu turpmāko karjeru.

Kurss norisināsies sadarbībā ar FotoAkadēmiju. Plašāka informācija par kursa programmu, ilgumu un cenu pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā - www.fotoakademija.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV