Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā notiks jau astotais Open Air Vintage festivāls

EasyGet.lv, 13.12.2011. 12:09

Sestdien, 17. decembrī, šarmanti nostalģiskā atmosfērā Kaņepes Kultūras centra koka ēkas divos stāvos, Skolas ielā 15, notiks jau 8. Open Air Vintage festivāls, informē Linda Ezerkalna.
Rīgā notiks jau astotais Open Air Vintage festivāls

Open Air Vintage festivāli, kas ziemā notiek telpās, bet vasarā – brīvā dabā, vienmēr tiek gaidīti ar sajūsmu, un tā dalībniekiem un apmeklētājiem ikreiz rada svētku noskaņu.

Šī festivāla ietvaros vairāk nekā 60 pārdevēji savos stendos piedāvās gan bēniņos atrastus dārgumus, gan veclaicīgu, bet vienlaikus modernu apģērbu no saviem skapjiem, neparastus interjera priekšmetus, aizgājušā gadsimta rotas, savām rokām darinātas lietas un daudz ko citu. Festivāls būs lieliska vieta, kur atrast neierastas un unikālas Ziemassvētku dāvanas.

Pārdevēju vidū būs sastopami arī jaunie dizaineri, tirdziņa organizētāji Retrospectro, modes blogere Agnese Kleina un daudzi citi interesanti un spilgti cilvēki.

Tirdziņa mērķis ir piedāvāt ikvienam iespēju iegādāties vecas un burvīgas lietas, kas ikdienā bieži vien nīkst ieraktas dziļi skapjos vai bēniņos. Līdzīga koncepta tirdziņi sastopami teju visās Eiropas lielākajās pilsētās – Londonā, Parīzē, Berlīnē un citviet.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Tā sākums paredzēts plkst. 12, un tirgošanās turpināsies līdz pat 19 vakarā, kad tas organiski pāries ballītē turpat Kaņepes Kultūras centrā.

Vairāk informācijas: retrospectro.wordpress.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV