Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aicina sagatavoties laimes pilnam Jaunajam gadam

EasyGet.lv, 14.12.2011. 15:04

Pēdējās nedēļas gadā – laiks ap Ziemassvētkiem un Jauno gadu – vienmēr ir ļoti īpašas un pārdomām piepildītas. Šajā laikā mēs vērtējam pagājušo gadu, ieklausāmies sevī, ieskicējam plānu un mērķus nākošam gadam. Atceroties, ka mūsu dzīve sastāv no cikliem un zinot Laimes terapijas noslēpumus, varam prognozēt sevi uz laimīgo dzīvi.
Aicina sagatavoties laimes pilnam Jaunajam gadam

21. decembrī, plkst. 18.00 Jāņa Rozes grāmatnīcā t/c Spice, Lielirbes ielā 29, Rīgā, notiks Ineses Prisjolkovas mini-lekcija par Laimes terapiju un kalendāra „Sajūtu kalendārs 2012" prezentācija, informē Inese Prisjolkova.

„Gadam un arī visai cilvēka dzīvei piemīt cikliska daba: janvāris – gada klusākais un intīmākais mēnesis, februāris – sapņu, pārdomu un mērķu izvirzīšanas laiks, marts – laiks atvērties Pavasara enerģijai..." stāsta Inese Prisjolkova. „Dzīvojot dzīves ciklus saskaņā ar Dabas enerģiju, viss veicas labāk. Tāpat tas palīdz nepārtērēt savus spēkus un sasniegt vislabākos rezultātus!"

Tāpat pasākuma laikā Ineses Prisjolkovas grāmatas – "Ieelpo laimi un mīlestību" , «Вдохни счастье и любовь» un „Mana laimes dienasgrāmata" - būs pieejamas par īpašām svētku cenām.

Inese Prisjolkova ir Pozitīvās domāšanas centra „Pavasara studija" vadītāja un lektore, grāmatu autore.

Oktobrī iznāca Ineses Prisjolkovas grāmata „Mana laimes dienasgrāmata" (http://pavasarastudija.1w.lv/3708-mana-laimes-dienasgramata/), kuras prezentācija tika plaši atspoguļota Latvijas medijos un arī sociālajos tīklos. „Mana laimes dienasgrāmata" ir Ineses Prisjolkovas otrā grāmata, kurā ietverti 10 patiesi stāsti par autores ceļu uz laimi un pozitīvi domu graudi lapas pusēs, kas atvēlētas lasītāju laimes dienasgrāmatai. Laimes dienasgrāmata ir ļoti iedarbīga metode, kā sakārtot domas, attieksmi un dzīvi jomu pa jomai, kā pildīt sevi ar spēku, mīlestību un laimi. Jo vairāk runājam par savu laimi un izdošanos, jo vairāk tā nostiprinās mūsu pozitīvajā attieksmē un dzīvē.

Jāatzīmē, ka Inese ir pirmā autore Latvijā, kas publicē grāmatas par laimi gan latviešu, gan krievu valodā. Inese regulāri vada seminārus visā Latvijā, viņa kā eksperte uzstājas medijos. Viņa labprāt pastāstīs gan par savām grāmatām un studiju, kurā viņa palīdz sievietēm būt laimīgām, gan par laimes terapiju, gan arī par sevi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV