Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Modes Brokastīs viesojās mūziķis Intars Busulis

EasyGet.lv, 19.12.2011. 11:25

Sarunu šovā „Modes Brokastis", kas notika 17.decembrī t/c „Galerija Centrs", Dāvids un Elita Patmalniece sarunājās ar mūziķi Intaru Busuli, informē Agnija Jankovska. Šova laikā Elita un Dāvids skatītājiem sniedza ieskatu svētku modes aktualitātēs un centās atklāt, kā Ziemassvētkus pavada mūziķis, un kāpēc šie svētki tik ļoti satuvina cilvēkus.
Modes Brokastīs viesojās mūziķis Intars Busulis

Svētku ieskaņās t/c „Galerija Centrs" notika aizraujošais šovs ar Elitu un Dāvidu. Šoreiz uz sarunu bija aicināts daudzu cilvēku iemīļotais un talantīgais mūziķis Intars Busulis. Šova laikā skatītājiem bija iespēja klātienē iztaujāt Intaru un uzzināt, ko viņš labprāt dāvinātu svētkos saviem draugiem, kā arī baudīt Intara kopīgo priekšnesumu ar Citu Jazz Youth Band.

„Intars man vienmēr ir licies ļoti pozitīvs cilvēks, ar viņu sarunājoties gribas smaidīt. Intars dzīvi uztver viegli un ļaujas tās plūdumam. Man bija interesanti uzzināt kādas ir viņa bērnības Ziemassvētku atmiņas un kuru brīdi viņš pats uzskata par savas karjeras sākumu," saka Elita Patmalniece.

Intars Busulis intervijas laikā atzina, ka viņam atmiņā spilgti palikusi bērnības Ziemassvētku dāvana - hokeja nūja. Tēvs speciāli Intaram sētā bija uzlējis slidotavu. Ziemassvētkos savam dēlam Intars arī plāno dāvināt hokeja nūju, bet saviem draugiem varētu uzdāvināt kādu labu grāmatu. Ziemassvētkos mākslinieks visiem novēl prieku, laimi, veselību un mīlestību, pārējais viss atnāks pats.

„Intars ir atklāts un patiess cilvēks, viņš ir laipns, bet vienlīdz arī godīgs, saka ko domā. Man patīk, ka viņš novērtē Latviju, jo kā pats atzina, viņam patīk visi četri Latvijas gadalaiki. Savu vietu Latvijas estrādē viņš ir ieņēmis un savu stilu ir veiksmīgi izveidojis, un pats galvenais cilvēki to ir ievērojuši. Es noteikti novēlu viņam nepazaudēt sevi," atzīst Dāvids.

17.septembra „Modes Brokastis" notika t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", tiešraides ierakstu iespējams noskatīties internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Tirdzniecības centrs „Galerija Centrs" ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pat laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti..Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas.Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV