Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Svētku laikā "Accenta" piedāvā īpšas atlaides

Accenta, 22.12.2011. 11:06

"Accenta" veikalā TC „Spice Home" - neticami zemas cenas no 26. līdz 31. decembrim.
Svētku laikā "Accenta" piedāvā īpšas atlaides

Atzinību guvusī akcija „Vienpadsmit mēbeles ar 50-65% atlaidi" atgriežas. Šoreiz akcija norisināsies "Accenta" veikalā TC „Spice Home" laika posmā no 26.12.līdz 31.12. Pasteidzieties, akcijas periods un preču skaits ir ierobežots.

Akcijas ietvaros tiek piedāvātas vienpadsmit dažādas mēbeļu pozīcijas ar atlaidi 50-65%. Bērnu gultiņas komplekts ar 65 % atlaidi maksās tikai Ls 84.78, brīvi stāvošie skapji ar atlaidi 50% maksās tikai Ls 47.16 un Ls 88.35. Kumodes tiks piedāvātas par puscenu.

"Ja esat nolēmušie šajā periodā atjaunot savas virtuves skapīšus, tad šis ir īstais laiks. Skapīšu pārdošanas cena būs par 50% zemāka. Viss, kas Jums jādara - jādodas uz "Accenta" salonveikalu un jāsaka, ka vēlieties iegādāties preces īpašās akcijas „vienpadsmit preces ar 50 %- 65 % atlaidi" ietvaros. Nekavējieties, jo īpašā atlaide šīm precēm tiek piedāvāta tikai piecām precēm no katras pozīcijas," vēsta veikala komanda.

Tie, kuri vēlas iegādāties ko citu, vai arī nepaspēs būt to piecu laimīgo vidū, kuri iegūs noskatīto lietu, visa akcijas perioda garumā visiem virtuvju pasūtījumiem saņems 20 % atlaidi.

Iepazīstiet "Accenta" salonveikalu TC „Spice Home" otrajā stāvā!

Papildu informācija:
www.accenta.lv
www.accentaoutlet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV