Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Beautycycle™ – dabas elementu spēks

Oskars Lakšēvics, 29.12.2011. 13:05 | komentāri (1)

Dabīgi skaista āda – ar ādas kopšanas un kosmētikas līdzekļu sēriju beautycycle™.
Beautycycle™ – dabas elementu spēks

Kad runa ir par skaistumu un veselību, mūsdienu sievietes arvien biežāk vēlas izmantot vienkāršus un dabīgus līdzekļus. Lai apmierinātu šīs vajadzības, kompānija Amway piedāvā ādas kopšanas un kosmētikas līdzekļu sēriju beautycycle™. Tās radītājus ir iedvesmojis dabas elementu spēks. Tik tiešām, kas var būt dabīgāks un reizē iedarbīgāks par gaisu, ūdeni, zemi un uguni? Šis pilnais ādas kopšanas un kosmētikas līdzekļu komplekss ir domāts sievietēm 20 – 40 gadu vecumā, kas dod priekšroku saprotamiem un vienkāršiem ādas kopšanas līdzekļiem, kuri ražoti no dabīgām izejvielām un sniedz izcilu kvalitāti par saprātīgu cenu. Amway beautycycle™ piedāvā viegli lietojamus ādas kopšanas līdzekļus un dekoratīvo kosmētiku, kuras pamatā ir dabas pamatelementi. Šī līdzekļu sērija ir ideāli piemērota tiem, kas rūpējas par savu ārieni, taču nevēlas ievērot sarežģītas skaistumkopšanas procedūras, maksājot lielas summas.

Ideāla kosmētika jebkurai ādai

Gaiss atjauno. Ūdens mitrina. Zeme līdzsvaro. Katrs no šiem elementiem ir radīts, lai visvienkāršākajā un visefektīvākajā veidā rūpētos par jūsu ādu. Ūdens sērija tika radīta sievietēm ar normālu un sausu ādu. Ādas kopšanas līdzekļu sastāvā ir atraitnīšu ekstrakts, kas pastiprina mitrinošo efektu. Gaisa sērija ir ideāli piemērota nobriedušai ādai, kurā parādās pirmās krunciņas. No dabīgā jogurta iegūtie probiotiķi uzlabo ādas šūnu apgādi ar skābekli, nodrošinot veselīgu sejas krāsu. Zemes sērija atjauno treknas ādas līdzsvaru ar magnija, vara un citu vērtīgu minerālvielu palīdzību. Katrā no produktu sērijām ietilpst attīrošais līdzeklis, toniks, kā arī dienas un nakts krēms.

Uguns sērijas īpašie produkti veicina šūnu atjaunošanu

Iepazīsim tuvāk beautycycle™ Uguns sērijas produktus, kas ir piemēroti visiem ādas tipiem un laika apstākļiem.

Raugs, aļģes un glikozamīns stiprina ādu un veicina šūnu atjaunošanos, padarot ādu svaigāku un gaišāku. Šajā sērijā ietilpst pretnovecošanas krēms ādai ap acīm, maska-skrubis-balinātājs „trīs vienā", izgaismojošā hidromaska, ādas līdzsvaru atjaunojošs gēls, kā arī atjaunojošais serums. Šī produktu līnija ir piemērota jutīgai ādai un neizraisa alerģiju, ko apstiprina arī dermatoloģiskie testi.

Turklāt visi beautycycle™ ādas kopšanas produkti ir bagātināti ar ekskluzīvu MICROQUADTM kompleksu. Tas uzlabo ādas struktūru un pamatelementu uzsūkšanos ādā. Kā liecina klīniskie pētījumi, tas palīdz sasniegt optimālo efektu.

Uguns atjaunojošais serums ar vitamīnu C

Uzsāciet ādas atjaunošanas procesu ar šo koncentrēto serumu. Aktīvie elementi uzreiz uzlabo ādas struktūru un izskatu. Āda kļūst tīra un iegūst vienmērīgu krāsu, izskatās veselīgāka un jaunāka. Tagad jūs varat skatīties uz pasauli prieka pilnām acīm.

Ls 9.61

Uguns maska-skrubis-balinātājs „trīs vienā"

Dubultās iedarbības loboša maska. Vispirms tādi lobošie elementi kā cukurniedru, apelsīnu un citronu ekstrakti veic padziļinātu ādas nolobīšanu, lai atklātu gludāku, svaigāku un stiprāku ādas slāni, bet kondicionieri un izgaismotāji palīdz padarīt ādu gaišāku. Pēc tam maigie jojobas mikroizlīdzinātāji efektīvi noloba ādas virsslāņa šūnas. Regulāri lietojot, āda iegūst vienmērīgāku krāsu un gaišumu. Ls 7.44

Uguns izgaismojošā hidromaska

Izgaismojiet sausu, blāvu ādu ar mitrinošu maksu. Atjaunojošie elementi mijiedarbojas ar B vitamīnu, intensīvi mitrinot ādu un atjaunojot tās elastīgumu un maigumu. Āda kļūst mitrāka, uzlabojas tās struktūra. Ls 7.44

Uguns atjaunojošs pretplankumu gēls

Ar enerģiju piepildošie elementi, salicilskābe un cinka pirolidonkarbonāts palīdz kontrolēt ādas treknumu, atvērt poras un novērst pastiprinātu pigmentāciju, saglabājot ādu gaišu. Ls 6

Uguns pretnovecošanas krēms ādai ap acīm

Ar enerģiju piepildošie elementi kopā ar vitamīniem A, B, E un ehināciju palīdz atsvaidzināt maigu ādu ap acīm. Ls 9.61 lats

Dekoratīvā kosmētika

Amway beautycycle™ piedāvā ne vien ādas kopšanas līdzekļus, bet arī plašu dekoratīvās kosmētikas klāstu. Zemes piesātināti brūnā krāsa, ūdens tumši zili zaļā krāsa, gaisa caurspīdīgie toņi un uguns sārtums rada niansēm bagātu krāsu paleti. beautycycle™ dekoratīvās kosmētikas līnija ietver plašu krāsu gammu. Sievietes var akcentēt savu dabīgo skaistumu ar lūpu krāsu, acu ēnām un citiem kosmētiskiem līdzekļiem, izmantojot to maigos un stipros toņus.

Cenas

Amway beautycycle™ līdzekļi maksā no 6 līdz 10 latiem un pieder pie vidējā cenu segmenta, nodrošinot sievietes, īpaši tās, kuras neuzskata ādas kopšanu un kosmētiku par grznību, ar augstvērtīgu produktu sēriju.

Par Amway

Amway (amway.com) ir viena no pasaulē vadošajām tiešās tirdzniecības kompānijām. Amway meitasuzņēmuma Alticor Inc pārdošanas apjoms 2010. gadā sasniedza 9.2 mljrd. ASV dolāru. Kompānija dibināta 1959. gadā, un tās galvenā mītne atrodas Adā, Mičiganas štatā, ASV. Amway piedāvā patērētājiem produkciju un uzņēmējdarbības iespējas vairāk nekā 80 pasaules valstīs un teritorijās. Kompānijas vispārdotāko zīmolu vidū ir NUTRILITE® vitamīnu, minerālu un diētiskās piedevas, ARTISTRY® ādas kopšanas un krāsu kosmētika, kā arī eSpring® ūdens ārstniecības sistēmas. Kompānija sniedz produktu izstrādes, ražošanas un loģistikas pakalpojumus, ko nodrošina tajā ietilpstošās struktūrvienības Access Business Group un Alticor Corporate Enterprises. Lai uzzinātu kompānijas jaunumus, apmeklējiet globalnews.amway.com. Mediju jautājumiem: Corporate Communications, tālr.: 616‐787‐7565 (Mičigana, ASV) vai mediainfo@alticor.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV