Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Agnese Rakovska kļūst par pirmā ekoloģiskā skaistumkopšanas salona „Verdant Eco SPA" seju

EasyGet.lv, 05.01.2012. 14:01

Šodien „Verdant Eco SPA" noslēdza sadarbību ar spilgto un ekspresīvo Triānas Parka solisti, kas turpmāk būs salona seja un vēstnese, informē Dace Šrādere. Sadarbību iezīmēja pirmā fotosesija „Daba pilsētā" kurā Agnese iejutās urbānas zintnieces tēlā.
Agnese Rakovska kļūst par pirmā ekoloģiskā skaistumkopšanas salona „Verdant Eco SPA" seju

„Agnese ir unikāla un apvieno klasisku un dabisku skaistumu, zaļo domāšanu un veselīgus dzīves principus. Kaut arī Agnese vairākumam asociējas ar ļoti košo un sintētisko skatuves tēlu, nav noslēpums, ka ikdienā viņa pārstāv zaļo domāšanu un nekad neskopojas ar padomiem, kā dzīvot veselīgāk un videi draudzīgāk," tā „Verdant Eco SPA" īpašnice Dace Šrādere pamato salona sejas izvēli.

„Verdant Eco SPA" ir pirmais ekoskaistumkopšanas salons, kas apvieno visu veidu skaistumkopšanas pakalpojumus un darbībā izmanto tikai maksimāli dabisku kosmētiku un ekoloģiskas izejvielas, turklāt liela daļa procedūrās izmantotās kosmētikas tiek pagatavota uz vietas. Salons atklājās 2011. gada jūlijā, taču jau paguvis iemantot popularitāti un atzinību zaļi domājošo cilvēku un radošās industrijas pārstāvju vidū, kam rūp gan sava, gan apkārtējās vides veselība skaistumkopšanas un relaksācijas procedūrās.

Agnese par uzsākto sadarbību: „Man ir patiess prieks kļūt par zaļi domājoša uzņēmuma seju, jo jau ilgi esmu ekoloģiskā dzīvesstila un kosmētikas piekritēja. Mani uzrunā „Verdant Eco SPA" koncepcija un piesaista tas, kā „Verdant Eco SPA" cilvēki, spēj radoši izmantot savu fantāziju - salona interjers nomierina acis, bet procedūras- dienas ritmā nogurušo prātu. Šī vieta ir maza miera osta un te vienmēr var paslēpties no skaļās pilsētas trokšņiem, lai mazliet palutinātu savu ķermeni un dvēseli!"

Eko fotosesija „Daba pilsētā" stāsta par to, kā cilvēks meklē veselības, skaistuma un iedvesmas avotus un atrod tos dabā. Mēs tiecamies pēc dabiskā, pēc savām saknēm un tradīcijām, jo tas viss ir mūsos, lai kur mēs arī atrastos!

Fotosesijā tika izmantoti talantīgo latviešu dizaineru - Vitas Radziņas, „Leny Tomy Factory" un Annas Rozītes jaunās kolekcijas tērpi, kas tika kombinēti ar dabas materiāliem. Viss tēls, pat grims, tika veidots ar dabīgu kosmētiku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV