Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bufetnieces sen vairs netirgo ķilavmaizes

EasyGet.lv, 13.01.2012. 11:01

Vēl līdz šīs nedēļas beigām, 15.janvārim, jebkura meitene var pieteikties Liepājas kokteiļbāra Red Sun Buffet un vīriešu žurnāla FHM rīkotajam konkursam „Bufetniece 2012", informē Laura Stūrīte.
Bufetnieces sen vairs netirgo ķilavmaizes

„Daudziem bufetniece, iespējams, asociējas ar mazliet mollīgu kundzīti aiz pustukšas vitrīnas, netīrā priekšautā, ar baltu, nošķiebtu mežģīni rotātā cepurītē, piedāvājot mazliet apkaltušas ķilavmaizes ar bumbieru kompotu. Tā jau sen nav patiesība! Pie mums bufetē šis stereotips tiek lauzts! Bufetniece ir skaista, kopta, atraktīva, sevi mīloša un eleganta meitene, ar vilinošu smaidu un veselīgu pašapziņu. Tādas meitenes arī gaidām piesakāmies konkursam „Bufetniece 2012". Šis nav konkurss tikai liepājniecēm. Jau esam saņēmuši pieteikumus gan no Ventspils, gan Jelgavas, gan Valmieras. Liepājnieces gan šobrīd ir mazākumā, tāpēc ļoti gaidām un ceram, ka sastādīsiet pienācīgu konkurenci," stāsta bufetes mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

„Vēl šis konkurss ir interesants arī ar to, ka ļoti gaidām stilistu pieteikumus. Zināms taču, ka jaunajiem talantiem nav nemaz tik viegli atrast vietas un veidus, kur sevi pierādīt un veidot savu portfoli. Šī nu ir iespēja pārbaudīt savus spēkus un gūt jaunas iemaņas profesionāļu vadībā," turpina L.Stūrīte.

Visus iesūtītos pieteikums izvērtēs profesionāla žūrija, atlasīs 5 daudzsološākās dalībnieces un 5 talantīgākos stilistus. Meitenes tiks sapostas un piedalīsies fotogrāfa Edgara Poheviča organizētā fotosesijā. Bildes tālāk tiks nodotas interneta balsojumam. Uzvarētāja tiks noskaidrota krāšņā noslēguma pasākumā 18.februārī.

Šis konkurss norisināsies jau otro reizi. Šoreiz daudz vērienīgāk, jo galvenajā balvā – profesionāla fotosesija un skaistas bildes žurnālā FHM. Konkursa nosacījumiem mājas lapā www.redsunbuffet.lv.

Konkursu atbalsta stila studija UNIQ, Edgara Poheviča fotostudija EdgarsFoto.lv, apakšveļas zīmols Lauma Lingerie, solāriju studija BlueBox un radio Capital Fm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV