Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Modes Brokastīs viesosies Rodrigo Laviņš un Jana Duļevska

Agnija Jankovska, 26.01.2012. 16:50

28. janvārī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās hokeja kluba Dinamo Rīga aizsargu Rodrigo Laviņu un viņa sievu Janu Duļevsku, lai runātu par hokeju un sportisko stilu modē. Dalīsimies arī pārdomās, vai hokejs ir Latvijā populārākais sporta veids un kādu apģērbu sportisti izvēlas ikdienā? Sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.
Modes Brokastīs viesosies Rodrigo Laviņš un Jana Duļevska

„Es mīlu Janu, viņā ir tāds humors. Vienā no viņas intervijām lasīju, ka Jana labprāt nospēlētu kādu lomu Jaunajā Rīgas teātrī, kaut vai neredzamo cilvēku... Janu es pazīstu labi, viņa ir burvīgs cilvēks un burvīga sieviete. Intervēt Janu un Rodrigo noteikti noteikti būs interesanti un jautri," saka Dāvids.

Elita Patmalniece par sarunas viesiem saka: „ Rodis ir mierīgs, bet Jana kā uguns, viņi ir interesants pāris, Jana ir moderna un stilīga, īsta princese, bet Rodis - īsts vīrietis. Viņš ir ļoti vīrišķīgs un mazliet agresīvs hokeja laukumā, bet ikdienā – ļoti nosvērts un patiess."

Rodrigo Laviņš ir profesionāls latviešu hokejists, Latvijas hokeja izlases aizsargs. Pašlaik pārstāv KHL klubu Rīgas "Dinamo".. Profesionāla hokejista karjeru R.Laviņš uzsāka 1992. gadā, pievienojoties HK Rīgas "Pārdaugava". Savukārt Jana Duļevska ir aktrise un TV raidījumu vadītāja. Studējusi aktiermākslu Ņujorkā, ASV. J.Duļevska ir piedalījusies vairākos TV šovos, tajā skaitā "Lielais Brīnumzemes šovs", "Ādamsonu ģimene" un „Dejo ar zvaigzni". 2005. gadā filmējusies filmā "Es mīlu Jūsu meitu". Tēlojusi teātra izrādē "Plīvurītis ar punktiņiem".

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 28.janvāra „Modes Brokastis" notiks plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV