Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Starptautiskās sieviešu dienas svinības labo darbu veikalā "Otrā Elpa"

EasyGet.lv, 23.02.2012. 11:52

Labdarības veikals „Otrā elpa" Starptautisko sieviešu dienu 8.martā atzīmēs kopā ar krīžu un konsultāciju centru „Skalbes", dienas ienākumus veltot atbalsta grupai sievietēm, kas cieš no vardarbības.
Starptautiskās sieviešu dienas svinības labo darbu veikalā "Otrā Elpa"

No 5.līdz 8.martam veikalā notiks labdarības izsole, kurā varēs nosolīt smalklietotus, romantiskus, sievišķīgus, kā arī saimniecībā noderīgus priekšmetus. Nedēļas garumā ikviens apmeklētājs varēs rakstiski solīt par kārotajiem izsoles priekšmetiem, bet izsolīto priekšmetu ieguvēji tiks noskaidroti 8.martā plkst. 18.00. Arī izsoles ieņēmumi tiks nodoti krīzes centram „Skalbes".

Šajā pašā dienā plkst. 18.00 „Otrā elpa" prezentēs arī jaunu pārstrādāto apģērbu zīmolu „LLL", kura autore Līvija Letīcija Labanovska gādā par aizmirstu un neaktuālu lietu atdzīvināšanu, pārveidošanu un svaigas „elpas" piešķiršanu mūsdienu modes dizaina izpratnē. Atkārtoti izmantojot, kombinējot materiālus, apģērbus un apģērbu elementus tiek radīti moderni, oriģināli un sievišķīgi apģērbi jeb dabai 100% draudzīga mode.

Tāpat veikala apmeklētāji varēs nobaudīt tasi tējas vai kafijas, mājas kūkas un cepumus, priecāties par mūziku, kā arī citiem pārsteigumiem.

Papildu informācija: www.otraelpa.lv un www.skalbes.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV