Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Modes Brokastīs" viesosies Lotte – „MADARA Cosmetics" zīmola radītāja

Agnija Jankovska, 24.02.2012. 12:58

25. februārī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās Lotti Tisenkopfu – Iltneri, MADARA Cosmetics zīmola radītāju, lai kopīgi meklētu atbildi uz jautājumu – vai dabiskums atkal ir modē?
„Modes Brokastīs" viesosies Lotte – „MADARA Cosmetics" zīmola radītāja

„Zīmols „MADARA Cosmetics" ir askētisks un gaumīgs, tas rada profesionaliātes sajūtu. Lotte ir uzdrošinājusies riskēt, un ir spējusi gūt labus rezultātus. Katram no mums ir uz ko tiekties, jo var redzēt labu piemēru, tepat Latvijā. Laba biznesa ideja, apvienojumā ar labu menedžmentu ir guvusi starptaustiskus panākumus, tur ir tikai jāmācās," saka Dāvids.

Lotte Tisenkopfa – Iltnere ir Latvijas ekokosmētikas ražotāja MADARA Cosmetics valdes priekšsēdētāja un līdzdibinātāja. Lottes aizraušanās ar dabisku dzīvesveidu un dabiskās kosmētikas izgatavošanu mājas apstākļos noveda viņu pie uzņēmējdarbības uzsākšanas. MADARA Cosmetics ražo dažāda veida dabīgu un organisku kosmētiku, izmantojot Latvijā sastopamas neapstrādātas izejvielas. Lotte ir jauna un uzņēmīga sieviete, kas ticot savām un draugu idejām, ir spējusi radīt patiesu vērtību Latvijas uzņēmējdarbībā.

Elita Patmalniece par sarunas viesi saka:„ Lotti es personīgi nepazīstu, bet man ir ļoti daudz jautājumu ko es vēlētos viņai uzdot. Man ļoti patīk viņas radītā zīmola tēls, kas ir saturisks un latvisks. Es vēlos viņai pajautāt, kā to ir iespējams izdarīt, kā var radīt ko tik skaistu? Kāda ir Lottes laimes formulas atslēga?"

25. februāra „Modes Brokastis" notiks plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", sarunas tiešraide internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Modes mākslinieki Dāvids un Elita uz sarunu aicina viesi, ar kuru kopā meklē atbildes uz to , kas cilvēkam ir galvā, bet kas mugurā. Līdz šim „Modes Brokastīs" piedalījušies tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā uzņēmēja Binnija Ārberga, aktieris Artūrs Dīcis, mākslinieks Aigars Bikše, dziedātāja Agnese Rakovska, mūziķis Gustavo un citi viesi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV