Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„MADARA Cosmetics" zīmola radītāja Lotte: „Modē ir dabiskums!"

EasyGet.lv, 27.02.2012. 12:39

25. februārī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece sarunājās ar „MADARA Cosmetics" zīmola radītāju Lotti Tisenkopfu Iltneri. Šova laikā Elita un Dāvids skatītājiem sniedza ieskatu modes aktualitātēs, informē Nords Porter Novelli projektu vadītāja Agnija Jankovska.
„MADARA Cosmetics" zīmola radītāja Lotte: „Modē ir dabiskums!"

„Noteikti par „MADARA Cosmetics" un Lotti mēs dzirdēsim vēl daudz, jo šis ir uzņēmums, kas ļoti strauji attīstās. Mani pārsteidza Lottes vienkāršība un viņas lielā dzīves pieredze. Viņa ir uzdrošinājusies un spēj sasniegt augstus rezultātus. Viņa ir kā piemērs citiem, ka, patiesi ticot savam mērķim, to var arī sasniegt," saka Dāvids.

Sarunas laikā Lotte atklāja, ka labprāt vēlas nest Latvijas vārdu pasaulē un lepojas, ka to jau dara. Kopumā „MADARA Cosmetics" komanda uzskata, ka šobrīd ir tikai ceļa sākumā un ka uzņēmumam viss vēl ir priekšā. Lotte atzīst, ka Ziemeļeiropā ir iespējams iegūt labu izglītību, mums ir ilgas tradīcijas dizainā, modē, mākslā un ražošanā, kas noteikti jaunajiem uzņēmējiem ir jāizmanto savu ideju realizēšanā. Jaunā uzņēmēja domā, ka modē ir dabiskums, jo katrs cilvēks sevi spēj pozicionēt kā individuālu un stipru personību. Atbildot uz jautājumu, ko pati nekad nevilktu mugurā, Lotte atbild, ka platus, vīrišķīgus, baltus kreklus.

Lotte Tisenkopfa Iltnere saka: „Katram Latvijas iedzīvotājam kā nācijai ir nepieciešamas trīs lietas – drosme, patriotisms un gudrība. Tas ir nepieciešams, lai mēs spētu strādāt, to darītu apzinīgi un lai mēs pārspētu savus konkurentus. Mums ir jāvirzās uz priekšu."

„Lotte noteikti spēj iedvesmot ikvienu, jo, runājot ar viņu, tā vien liekas, ka ir jāsaņemas un jādara! Labas prakses piemēri Latvijai noteikti ir nepieciešami. „MADARA Cosmetics" ir spējusi iekarot pircēju sirdis un pozicionēt Latviju kā veiksmīgu dabīgās kosmētikas ražošanas valsti," uzskata Elita Patmalniece.

Lotte Tisenkopfa – Iltnere ir Latvijas ekokosmētikas ražotāja MADARA Cosmetics valdes priekšsēdētāja un līdzdibinātāja. Lotte ir studējusi japāņu valodu, kultūru un biznesu gan Latvijā, gan Japānā. Lottes aizraušanās ar dabisku dzīvesveidu un dabiskās kosmētikas izgatavošanu mājas apstākļos noveda viņu pie uzņēmējdarbības uzsākšanas.

25. februāra „Modes Brokastis" notika t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", tiešraides ierakstu iespējams noskatīties internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV