Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„3 wind knots" piedāvā rotu kolekciju „Ziedu čuksti"

Sigita Trukšāne, 01.03.2012. 13:41

Rotu un dāvanu zīmols „3 wind knots" ir izveidojis ceturto rotu kolekciju - „Ziedu čuksti".
„3 wind knots" piedāvā rotu kolekciju „Ziedu čuksti"

Ziedu čuksti ir noslēpumaini, tiem nevar pieskarties un tos nevar ne redzēt, ne dzirdēt... Tos var sajust tikai sirds dziļumos.

Ziedi ir dažnedažādi, tikpat daudzveidīgas ir to čalas un čuksti. Ieklausies un Tu jutīsi, kā neaizmirstulītes vēl iegūt ticību, margrietiņas – uzticīgu mīlestību, peonijas - labu veselību un panākumus. Sadzirdi ar savu sirdi ziedu vēlējumus ...

Kolekcijā ir iekļauti divdesmit četri ziedi, daļa ziedu ir sastopami Latvijas pļavās un dārzos, daļa ir eksotiski ziedi. Rotas ir izveidotas no sudraba un iestiprinātas ādas siksniņās, pastāv iespēja izvēlēties arī mākslīgās ādas siksniņas, lina aukliņas vai ķēdītes. Rotu var nēsāt gan kā kaklarotu, gan kā rokassprādzi. Rotas ir ievietotas metāla kārbās, kuras ir apdrukāta ar zīmola logo, rotas attēlu un klāt ir pievienota noteikta zieda nozīme.

Par „3 wind knots"

„3 wind knots" pirmo rotu kolekciju izgatavoja 2010.gada jūnijā. Katrai rotai ir pozitīvs, iedvesmojošs stāsts un nozīme. „3 wind knots" tulkojumā no angļu valodas nozīmē trīs vēja mezgli. Tā ir sena leģenda par kapteini, kuram piederēja aukla ar trīs mezgliem, pateicoties šai brīnumauklai kapteinis bija vēju un jūru pavēlnieks.

„3 wind knots" rotu autore un dizainere ir Sigita Trukšāne.

„3 wind knots" rotas var iegādāties mājas lapā www.3windknots.com, labākajos Latvijas dizaina un Latvijas modes preču veikalos, kā arī Japānā un Vācijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV