Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Notievēt palīdz olīvas

kleoo.lv, 05.03.2012. 12:06

Atbrīvoties no liekā svara palīdz olīvas, apgalvo dietologi. Kādā daudzumā lietot olīvas, lai sasniegtu vēlamo efektu?
Notievēt palīdz olīvas

Lai iegūtu vēlamo ķermeņa svaru, vajag sākt savu dienu, uzturā lietojot olīvas un olīveļļu. Pirms brokastīm, tukšā dūšā, vajag apēst 11-12 olīvas vai izdzert vienu ēdamkaroti olīveļļas (dodiet priekšroku pirmā aukstā spieduma olīveļļai, tikai ņemiet vērā, ka tas ir dārgāks).

Ietverot uzturā olīvas, tas palīdzēs apturēt svara pieaugumu un ātrāk atgriezties pie iepriekšējās formas, kā arī normalizēs zarnu trakta darbību.

Tiem, kas vēlas ātri notievēt, vajadzētu ievērot olīvu diētu. Itāļi jau sen to izmanto un apgalvo, ka tāda diēta palīdz atbrīvoties no 2-3 kilogramiem 3-5 dienās.

Tukšā dūšā vajag apēst 10 olīves vai izdzert ēdamkaroti olīveļļas. Brokastīs un pusdienās ēdiet dārzeņu un zaļumu salātus, kam pievienota olīveļļa. Launagā un vakariņās ēdiet tikai zaļās vai melnās olīves. Dzert vajag tikai negāzētu ūdeni.

Taču pirms uzsākt olīvu diētu, pievērsiet uzmanību, ka tai ir viena negatīva iezīme – holecistīts. Taisnība, tas attiecas tikai uz olīveļļu, jo tai ir žulti dzenoša iedarbība.

Publicēts sadarbībā ar kleoo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV