Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vidzeme Fashion show otro gadu pulcēs modes cienītājus

EasyGet.lv, 07.03.2012. 12:46

Vidzeme Fashion show Valmieras Kultūras centrā notiks 21. aprīlī plkst. 19:00 Valmieras Kultūras un mākslas mēneša ietvaros, informē projekta vadītājs Jānis Rozītis.
Vidzeme Fashion show otro gadu pulcēs modes cienītājus

Vidzeme Fashion show tiek rīkots jau otro gadu, pulcējot kvalitatīvas un inovatīvas modes cienītājus. Vidzeme Fashion show uzsvars tiek likts uz Latvijas dizaineru vārdiem un panākumiem. Vārds „šovs" sevī ietver ne tikai svaigākās modes vēsmas no Riga Fashion Week un Riga Fashion Mood skatēm, bet arī unikālu deju programmu, speciāli radītas vizualizācijas, avangardu frizieru izpildījumā un stāstu, kas sirdīm liks sajust pavasara spirdzinošo romantiku.

Pasākuma organizatori ziņo, ka dalību apstiprinājusi ''Habitus 2010'' laureāte, valmieriete, Inga Tauriņa, prezentējot jaunāko kolekciju no zīmola PAIYA: „PAIYA sevī apvieno augstvērtīgu, konceptuāli spēcīgu pret-a-porter tērpu dizainu, teicamu kvalitāti un raksturlielumu - ražots Latvijā." stāsta dizainere. Jauna kolekcija gaidāma no cēsinieces Zanes Zaharovas, kura 2011. gada Vidzeme Fashion debitēja ar pavasarīgi koķeto kolekciju „Touch of sprinq". Dalību apstiprinājis modes dizaineris, multimākslinieks un 2010. gada konkursa „FIP jaunais griezums: otrreizējas izmantošanas mode" finālists Arvils Linde un seriāla „Tikai nesaki man Bizu" modes mākslinieces Baibas tēla (Atveido aktrise Esmeralda Ertmane.) apģērbu līnijas veidotāja, ekoloģiskās modes pārstāve, dizainere Ingrīda Zābere ar zīmolu RECYCLED.LV.

Šogad Vidzeme Fashion show ietvaros atgriezīsies kādreizējā Valmieras Frizieršova iezīmes - spilgtā skatē savu frizūru daiļradi demonstrēs salons ''SOHO'', kuri februāra beigās veiksmīgi startēja konkursā Lietuvā, saņemot izcilus komplimentus un sadarbības piedāvājumus no citu valstu pārstāvjiem.

Iegādājoties biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā, ikviens varēs apmeklēt ne tikai Vidzeme Fashion show pasākumu, kas norisināsies 21. aprīļa vakarā, bet arī Aigas Rēdmanes foto izstādes atklāšanu „Galerijā Laipa'', modes vakaru džeza klubā ''Parks'' un afterparty pasākumu klubā ''Multiklubs''. Līdz 21. aprīlim biļete darbosies kā atlaižu karte, salonā ''Frizē Frizū'', Kino ''Gaisma'', ziedu salonā ''Amilano'', veikalā ''Dizaina Centrs'' un mākslas „Galerijā Laipa'', kas šogad ir šova atbalstītāji. Seko līdzi jaunumiem Facebook.com un Twitter.com – Vidzeme Fashion lapās.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kulturas centrā.

Papildu informācija: www.vidzemefashion.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV