Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Mis un Misters Ogre" fināls – jau rīt

EasyGet.lv, 09.03.2012. 15:04

Konkursa "Mis & Misters Ogre 2011" fināls notiks 10. martā "Ogres Prestižs" koncertzālē, informē konkursa galvenā organizatore Diāna Kubasova.
"Mis un Misters Ogre" fināls – jau rīt

Finālisti šim pasākumam ir gatavojušies vairāk nekā trīs mēnešus un sevi pilnveidojuši dažādās nodarbībās. Jaunieši ir piedalījušies arī dažādos pasākumos, organizējuši labdarības koncertu un vākuši ziedojumus Ogres novada mazturīgajām ģimenēm, defilējuši krāšņā avangarda modes skatē, kā arī piedalījušies daudzās fotosesijās.

Konkursa finiša taisnē visaktīvākais darbs noris pie šova priekšnesumu sagatavošanas un noslīpēšanas, kā arī pie savas fiziskās formas uzlabošanas fitnesa klubā "City Fitness", kur viņi apmeklēja dažādas nodarbības, daudzas no kurām finālistiem bija pilnīgs jaunums. Papildus treniņiem sporta zālē, jogā un ūdens airobikā jaunieši vislielākajā sajūsmā bija par iespēju trenēties skvoša spēlē un puiši savas aizsardzības un cīņu prasmes varēja attīstīt īpaši aprīkotā cīņu zālē. Atklājās arī interesants fakts, ka viens no dalībniekiem ir strādājis par klinšu kāpšanas instruktoru, tāpēc pilnīgi visi divpadsmit dalībnieki izmēģināja alpīnisma sienu.

Lai jauniešiem būtu ne tikai laba fiziskā forma, bet arī uz skatuves viņu āda mirdzētu, par zeltainu iedegumu ir parūpējusies solāriju studija "Šokolāde".

Pēc aktīvas sportošanas janieši jutās pietiekami pārliecināti par sevi, lai zeltaino iedegumu demonstrētu pikantā bikini fotosesijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV