Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Riga Fashion Mood tēmas – „Cehs" un "Atelje"

EasyGet.lv, 26.03.2012. 10:11

Šajā nedēļas nogalē, 29. un 30. martā, jau ceturto reizi norisināsies Latvijas modes palātas rīkotais modes festivāls Riga Fashion Mood. Šoreiz par norises vietu ir izvēlēts topošais Rīgas radošais kvartāls Tabakas fabrika, Miera ielā 58, informē Latvijas Modes palāta komunikācijas vadītāja Beāte Ligere.
Riga Fashion Mood tēmas – „Cehs" un "Atelje"

Savas jaunākās pret-a-porter kolekcijas demonstrēs 16 Latvijas modes dizaineri un modes zīmoli. Modes skates sāksies plkst. 19:00 un noritēs secīgi viena pēc otras.

Abām Riga Fashion Mood norises dienām būs īpaša scenogrāfija kas veidota kā modes industrijas procesa atspoguļojums. Pirmās dienas tēma „Cehs" ir modes ražotnes atmosfēras inscenējums – radīšanas process, šujmašīnu dunoņa, pirmie modeļi. Tas būs kā simbolisks apliecinājums dizainera spējai un gatavībai radīt pret-a-porter kolekcijas. Otrās dienas tēma "Atelje" ir modes radīšanas vienreizīguma vizualizācija - detaļu pieslīpēšana, pielaikošana un modes šova sākums. Tas ir kā "reveranss" modes dizainera darba vienreizīgumam – radošajam procesam, individuallaijai pieejai, detaļu un kopuma nozīmīgumam.

Biļetes uz Riga Fashion Mood iegādājamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Sekot līdzi modes skatēm būs iespējams arī Lattelecom tiešraidē interneta portālos www.pastaiga.lv www.cosmo.lv.

Visa jaunākā informācija par Riga Fashion Mood pieejama mājas lapā http://latvianfashion.lv, facebook lapā facebook.com/rigafashionmood un twitter kontā twitter.com/rigafashionmood

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV