Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Radošās darbnīcas „Otrajā Elpā" aprīlī

EasyGet.lv, 27.03.2012. 11:21

Labdarības veikals „Otrā elpa" aprīlī bērnus un pieaugušos aicina apmeklēt trīs radošās darbnīcas. Viena no tām veikalā notiks pirmo reizi - Ginta Ernštreite atklās dažādas atjautīgas tehnikas attīstošo spēļu veidošanā no otrreiz izmantojamiem materiāliem, informē veikala vadītāja Zane Priedīte.
Radošās darbnīcas „Otrajā Elpā" aprīlī

14. aprīlī plkst. 12:00 Attīstošās rotaļlietas bērniem

Jums būs iespēja izgatavot matemātiskās prasmes attīstošas spēles maziem bērniem, izmantojot papīra atgriezumus, dabas materiālus, visa veida tukšās kastītes un kārbiņas. Šī darbnīca ir veltīta radošiem pedagogiem un prasīgiem vecākiem. Savukārt spēles piemērotas bērniem sākot no 2 gadu vecuma.

Uz darbnīcu līdzi ņemiet dažāda lieluma un formas kastītes, kartona atgriezumus, pogas, knaģus, kastaņus, čiekurus, olu kastītes (papīra)... Pārējo Otrā Elpa sagādās.

21. aprīlī plkst. 12:00 Auduma ziedu darbnīca

Nodarbības vadītāja Aija Elliņa piedāvā Tev uzziedēt pirmajam šajā pavasarī. Izmantojot dažādus „Otrajā elpā" pieejamus materiālus - zīdu, filcu un vilnu, veidosim ziedu piespraudes, rotāsim tērpus, somas un cepures. Visus materiālus un darba instrumentus nodrošināsim mēs, Tev tikai jāatnāk uz nodarbību!

28. aprīlī plkst. 12:00 Dekupāžas nodarbība

Ja vēlies apgūt dekupāžas pamatus (salvešu tehniku), iemācīties, kā vienkāršu lietu padarīt skaistāku, vai pagatavot kādam dāvanu, nāc uz nodarbību! Līdzi jāņem priekšmets, kuru vēlies izdaiļot un plakana, vidēja izmēra otiņa. Ja neko nevarēsi paņemt līdzi, Otrā elpa Tev piešķirs no saviem krājumiem.

Lūgums rezervē vietu nodarbībā laikus, rakstot e-pastu uz elpa@otraelpa.lv, zvanot pa tālr. 67287172 vai arī veikalā uz vietas.

Nodarbība notiks laikā no 12:00 – 14:00, dalības maksa 2.00 Ls.

Labdarības veikals "Otrā Elpa": Marijas iela 13 (2.stāvs), Berga Bazārs, T. 67287172 / 27730302, zane@otraelpa.lv

Papildu indormācija: www.otraelpa.lv un www.idejupartneri.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV