Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vidzeme Fashion show papildina dalībnieku sarakstu

EasyGet.lv, 16.04.2012. 09:40

Valmieras Kultūras centrā 21. aprīlī plkst. 19:00 Valmieras Kultūras un mākslas mēneša ietvaros notiks otrais Vidzeme Fashion show. Biļetes pieejamas biļešu tirdzniecības vietās, informē Karlīne Cercina.
Vidzeme Fashion show papildina dalībnieku sarakstu

Vidzeme Fashion turpina papildināt dalībnieku sarakstu. Līdz šim tika ziņots, ka Vidzeme Fashion show 21.aprīlī savas kolekcijas demonstrēs Zane Zaharova, Inga Tauriņa ar zīmolu „PAIYA", Arvils Linde un Ingrīda Zābere ar zīmolu „Recycled.lv", Agnese Eiduka ar zīmolu Halarah un dizainere Elīna Žīgure.

Savu dalību Vidzeme Fashion apstiprina dizainere Aļona Bauska ar zīmolu QooQoo. QooQoo ir sociāli atbildīgs modes zīmols, kas ražo kvalitatīvus un ekskluzīvus apģērbus, kurus veidojusi grafiskā dizainere Aļona Bauska. Dizainere un zīmola veidotāja Aļona Bauska sāka integrēt grafisko zīmējumus uz apģērbiem, lai radītu unikālus apģērbus radošām personībām. Visi apģērbi tiek ražoti mūsu darbnīcā, izmantojot tikai vietējos materiālus un audumus. Pārdomāta, atbildīga un ilgspējīga ražošana (pretstatā masu produkcijai) ir galvenās QooQoo zīmola vērtības. Šī gada sākumā zīmols QooQoo viesojās Kopenhāgenas modes nedēļā un savu tirdzniecību paplašinājis Eiropas un Āzijas valstīs. 2011.gadā saņēma Latvijas Stila un Modes balvu kategorijā „Gada debija modes jomā".

Valmieriete Zane Poriete - Latvijas modes dizainere, kura izceļas ar sava rokraksta individualitāti, kam raksturīgas krasas, svaigums un brīvība. Beigusi Latvijas Mākslas akadēmiju, mācījusies Berlīnes Mākslas akadēmijā, modes dizainu. Savās kolekcijās pauž pozitīvu attieksmi pret dzīvi , tam visam pievienojot nedaudz rotaļīgumu un vieglumu. Jaunākās kolekcijas ideja ir dzīve kā labākā mācību stunda, atgādinot, ka just ir daudz svarīgāk nekā zināt. „Viss, ko tu jūti ir patiess, viss, ko tu zini ir kāda izdomāts. Ļaujies un baudi. Brīvību, krasas, prieku, dzīvi!" saka dizainere.

Zīmols YUTA - YUTA ir dejas verandā, skrējiens uz dīķi, otrās dienas laiskie rīti, pēcpusdienas snauda ar grāmatu klēpī, vakari pēc vannas un naktis ar klusu mūziku. YUTA ir tepat mājās. Latvijā darināti jauna dizaina abpusēji valkājami rītasvārki no lina un kokvilnas. Yutas pavasara/vasaras jaunajā kolekcijā apvienota Latvijas lina zieda vienkāršā elegance ar sietspiedes tehnikā radītu turku ornamentu krāšņumu. Vienpusēji un abpusēji valkājami rītasvārki dāmām, kungiem un mazajiem modes cienītājiem!

Pasākuma norises vietā būs apskatām daļa no Latvijas modes mākslinieku veidoto papīra ziedu tērpiem. „Papīrs, neapšaubāmi, ir ļoti nepraktisks materiāls drēbju ražošanai, toties, tas ļāva jaunajiem modes māksliniekiem īstenot savas pārdrošākās idejas un fantāzijas. Papīra kleitas, dažādu ziedu formā, kuras būs redzamas izstādē, ļoti neparastā veidā apvieno šī brīža pasaules aktuālākās modes tendences, kurās dominē koši augu un ziedu elementi: ziedlapiņas un pumpuri," saka Latvijas Mākslas akadēmijas profesors Aigars Bikše.

Iegādājoties biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā, jūs varēsit apmeklēt ne tikai Vidzeme Fashion show pasākumu, kas norisināsies 21.aprīļa vakarā, bet arī Aigas Rēdmanes foto izstādes atklāšanu 12.aprīlī plkst.18:00 „Galerijā Laipa'', modes vakaru 20.aprīlī plkst.19:00 džeza klubā ''Parks''. Līdz 21.aprīlim biļete darbosies kā atlaižu karte pie šova atbalstītājiem - salonā ''Frizē Frizū'', Kino ''Gaisma'', ziedu salonā ''Amilano'', veikalā ''Dizaina Centrs'' un mākslas „Galerijā Laipa''. Seko līdzi jaunumiem Facebook.com un Twitter.com – Vidzeme Fashion lapās.

Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv , Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kulturas centrā.

Foto: Zīmols YUTA. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV