Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Foto: Dāvida Rudens /Ziemas 2012-2013 kolekcijas modes skate

EasyGet.lv, 16.04.2012. 13:10

13. aprīlī i/c "Sky&More" notika Latvijas modes mākslinieka Dāvida sieviešu apģērbu kolekcijas skate sezonai rudens/ziema 2012./ 2013.
Foto: Dāvida Rudens /Ziemas 2012-2013 kolekcijas modes skate

Galerijas:

Modes skatē tika izrādīta daļa no Dāvida veidotās kolekcijas nākamajai rudens/ziemas sezonai, kas sastāv gan no ikdienā valkājamiem praktiskiem un izaicinošiem tērpu modeļiem, gan arī no izsmalcinātiem vakara tērpiem. Ikdienas tērpu kolekcijā dominēja tumši zilā (royal blue) krāsa kopā ar dažādu nokrāsu zelta toņiem, savukārt vakartērpu kolekcija sastāvēja no garām kleitām šampanieša baltā krāsā. Kolekcijas pamatkrāsas papildināja oranži, dzelteni un zelta akcenti. Izmantotie materiāli: zīds, šifons, kašmirs, adījumi, džinss, dabīgās ādas un kažokādas. Modes skati mākslinieks veltīja mīlestības tēmai un skates režija tika veidota ar skandināvisku askētismu vintage noskaņās. Modes skate tika noslēgta ar kāzu kleitu, kas šūta pēc īpaši sarežģītas tehnoloģijas. Ar savu jauno kolekciju Dāvids rādīja piemēru, kā rodams kompromiss starp sievišķīgu praktiskumu un mūsdienīgu, demokrātisku pieeju vienmēr mainīgajiem modes industrijas likumiem. Dāvids nebaidās apvienot citātus no dažādiem modes vēstures posmiem, nezaudējot pašironiju un dzīvesprieku.

Dāvids ir gandarīts par sadarbību ar jaunajām māksliniecēm – modes dizaineri Klodīni Abu-Savani (Claudine Abou-Sawan) no Londonas un Latvijas rotu mākslinieci Lieni Pētersoni. Jauno mākslinieču somas un rotas skatē papildināja Dāvida radītos tērpus.

Jaunā kolekcija būs iegādājama Dāvida veikalā, kurš atradīsies i/c "Sky&More".

Dāvids pateicas savai ģimenei, kolēģiem un draugiem par atbalstu. Īpašs paldies sadarbības partneriem – i/c "Sky&More", sia "Gauja AB" un Svetlanai Druvai personīgi, Valmieras Biznesa inkubatoram un Starptautisko izstāžu sabiedrībai BT 1.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV