Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kas ļauj mūsdienu sievietēm justies apmierinātām?

Alise Pizika, 25.04.2012. 09:31

Eiropā veikts pētījums atklāj, ka visbiežāk sievietes jūtas apmierinātas, ja uztur sevi labā fiziskā formā un var no sirds izsmieties kopā ar draugiem.
Kas ļauj mūsdienu sievietēm justies apmierinātām?

Pretstatā mūsdienu aktīvajam un rosīgajam dzīvesveidam jaunais Reebok pētījums atklāj, ka Eiropas sieviešu apmierinātības līmenis ir pārsteidzoši augsts – turklāt saskaņā ar pētījuma rezultātiem apmierinātību nodrošina šķietami nesvarīgi dzīves mirkļi, piemēram, smiešanās labu draugu kompānijā (74%) vai uzklāta jauna gultas veļa (65%).

Šodien publicētais Reebok Apmierinātības pētījums arī atklāj, ka pilnvērtīga seksuālā dzīve (65%), laba pašsajūta (71%) un laba fiziskā forma (71%) ir daļa no lietām, kas ļauj sievietēm justies patiesi apmierinātām.

Apmierinātības kampaņu atbalsta vairāki plaši pazīstami Reebok EasyTone vēstnieki, to skaitā Holivudas aktrise Eva Mendesa (Eva Mendes) un pasaulslavenā modele Helēna Kristensena (Helena Christensen). Kampaņas laikā viņām piebiedrosies citi slaveni EasyTone atbalstītāji, kuri ir sadarbojušies ar Reebok un vadošo slavenību fotogrāfu Rankinu (Rankin) un ir uzņemti Apmierinātības attēlu sērijās un īsfilmās.

Divu nedēļu laikā Reebok Apmierinātības pētījuma ietvaros tika aptaujāts vairāk nekā 3000 sieviešu no dažādām Eiropas valstīm (Lielbritānija, Vācija, Francija, Krievija, Spānija un Itālija), lai noskaidrotu viņu apmierinātības līmeni un galvenos apstākļus, kas nosaka Eiropas sieviešu apmierinātību.

Aptaujas rezultāti atklāj, ka vienkāršas dzīves baudīšana sievietēm sagādā vairāk prieka nekā izšķērdīgs dzīves stils, piemēram, tīra māja (65%), mūzikas klausīšanās (58%) un ziedu saņemšana (59%) sievietēm patīk daudz labāk nekā saņemta dārga greznumlieta (39%) vai iespēja apmeklēt nebeidzamas ballītes (27%).

Jautātas par savu ārējo izskatu, 66% sieviešu atbildēja, ka viņām ir svarīgi būt labā fiziskā formā. Aptaujātās sievietes norādīja, ka viņas labprātāk vēlētos mazu pēcpusi (80%) nekā lielu dibenu un plakanu vēderu (64%) nekā lielākas krūtis (32%). Par vispopulārāko vingrošanas veidu tika atzīta soļošana (19%), kurai seko peldēšana (17%), deju nodarbības (11%) un skriešana (7%).

Evas Mendesas galveno apmierinātības faktoru saraksta augšgalā ir vingrošana un labs izskats: „Man patīk vingrot un uzturēt sevi labā formā, tas dod lielisku apmierinātības sajūtu. Es jūtos lieliski, apzinoties, ka rūpējos par savu ķermeni un prātu, piekopju veselīgu dzīvesveidu un izskatos, cik vien labi tas iespējams. Valkāju Reebok EasyTone apavus, kopš tie nonāca pārdošanā, un man tie patīk labāk nekā visi citi!"

Savukārt Helēnai Kristensenai vislabāk patīk vienkārša dzīve – pavadīt laiku kopā ar dēlu, palīdzot viņam pildīt mājasdarbus matemātikā, arī palasīt labu grāmatu, ceļot, fotografēt, kolekcionēt senlietas, vērot saulrietu okeāna krastā, kā arī garšīgi paēst – līdzsvarojot ēšanas priekus ar patiesu baudu, ko viņai sniedz vingrošana, tā uzturot apskaužami skaistu figūru.

„Strādājot manu darbu, ir bieži jābūt prom no mājām, tādēļ man ir svarīgi pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar ģimeni un draugiem. Ir visai interesanti uzzināt, ka šādi nedomāju tikai es – 64% Reebok Apmierinātības pētījuma laikā aptaujāto sieviešu norāda, ka iespēja vienkārši būt kopā ar ģimeni sniedz viņām vislielāko apmierinājumu."

„Mēs esam vienmēr saņēmuši milzīgu sieviešu atsaucību par EasyTone kurpēm un apliecinājumus, ka tās sievietēm ļoti patīk, tādēļ zinām, ka šīs kurpes ir fantastisks produkts," norāda Martina Jārbahere (Martina Jahrbacher), Reebok Sieviešu sporta preču nodaļas vadītāja. „Valkāt EasyTone kurpes, tajā pašā laikā ievērojot regulāru fizisko nodarbību režīmu, ļauj sievietēm iegūt nedaudz vairāk līdz ar katru ikdienas soli, vienlaicīgi izskatoties stilīgi sievišķīgo un modīgo krāsu un formu dēļ."

Seko kampaņai Tvitera kontā: Twitter @reebok #satisfying #easytone
Kā arī Facebook sociālajā platformā: www.facebook.com/reebokwomen
Informācija latviešu valodā piejama: www.draugiem.lv/easytone

Foto: Modele Helēna Kristensena. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV