Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Baltijas smaržu tirgū ienāk divi zīmola Thomas Sabo smaržu aromāti

EasyGet.lv, 28.05.2012. 11:16

Sākot ar maija mēnesi, pirmo reizi Baltijas tirgū smaržu cienītājiem ir pieejami divi dzīvesstila zīmola Thomas Sabo smaržu aromāti „Charm Rose" („Apburošā roze") un „Charm Kiss" („Apburošais skūpsts"), informē zīmola Thomas Sabo komunikācijas vadītāja Baltijā Kitija Balcare. Aromātā „Charm Rose" sapludinātas ziedu, augļu un Austrumu notis, savukārt aromāts „Charm Kiss" valdzina ar zemeņu, šokolādes un šampanieša smaržu kokteili. Šie aromāti patiks dāmām, kas vēlas uzsvērt savu individualitāti un neatkarību, vienlaikus pavedinot ar garšīgu smaržu buķeti.
Baltijas smaržu tirgū ienāk divi zīmola Thomas Sabo smaržu aromāti

Ar vēlmi pārsteigt un papildināt savu cienītāju ikdienu, dzīvesstila zīmols Thomas Sabo rotaslietu, pulksteņu un aksesuāru klāstam 2010. gadā pievienoja arī zīmola parfimēriju. Tā tapa pirmais smaržu aromāts „Charm Rose". Aromāts „Charm Rose" ietver sevī veiksmes, modes, mīlestības un kaislības izjūtu. Tās ir iedvesmojošas smaržas, kas dāmām piešķir bezrūpības un cerību pilnas romantikas sajūtu, bet jaunām lēdijām rada sievišķīgu, pavedinošu, kosmopolītisku noskaņu. Veiksmi aromāta sastāvā iemieso dzeltenās plūmes, mellenes, sulīga mandarīnu nektāra un persiku ziedu vieglā smarža. Modes izjūtu piešķir retu rožu sugu smarža – tā ir buķete no Ķīnas, Alpu un Muskusa rožu aromātiem, ko papildina magnolijas zieds un jasmīns. Turklāt kaislību pauž sandalkoka, vaniļas, Tonka pupiņu un Brazīlijas polisandra smaržu nianses.

Pēc pirmā smaržu aromāta veiksmīgas ienākšanas tirgū, zīmols Thomas Sabo 2011. gadā laida klajā otro zīmola smaržu aromātu „Charm Kiss". Aromāts „Charm Kiss" patiks tām dāmām, kam patīk koķetēt un pavedināt. Aromātam piemīt šokolādes, šampanieša un zemeņu skūpsta smaržu notis. Smaržu raksturs ir saldi juteklisks un intriģējošs. Par aizraujošu to padara sulīgu zemeņu svaigums, vieglas skudriņas rada vēsas šampanieša glāzes dzirkstošums un baudu sagādā mutē kūstošas tumšās šokolādes smarža.

Abu smaržu iepakojums un 50 mililitru tilpuma flakoni ir veidoti divdesmitā gadsimta piecdesmito gadu estētikā: elegantas, apaļas formas pudelītes gaiši rozā satīnā, papildinātas ar melni balto svītrojumu un sarkaniem, kaislīgiem akcentiem.

Thomas Sabo smaržas Baltijā pieejamas tikai Thomas Sabo salonā, kas atrodas tirdzniecības kompleksa „Spice" pirmajā stāvā, Lielirbes ielā 29, Rīgā un kas katru dienu atvērts apmeklētājiem no plkst. 10.00 līdz plkst. 22.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV