Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Kāzu kleitu skrējienā aicina piedalīties ikvienu kāzu kleita īpašnieci

EasyGet.lv, 01.06.2012. 11:31

10. jūnija skrējiena „Pelnrušķītes Zelta Keda" organizatori aicina piedalīties visas daiļā dzimuma pārstāves, kuru īpašumā jau ir kāzu kleita.
Kāzu kleitu skrējienā aicina piedalīties ikvienu kāzu kleita īpašnieci

„Kāzu kleita parasti tiek vilkta mugurā tikai vienu reizi mūžā. Mēs aicinām to izdarīt vēlreiz! Kad jums vēl būs tāda iespēja noskriet distanci kāzu kleitā?" saka kāzu kleitu skrējiena organizatore Daiga Bitēna. „Piesakies skrējienam „Zelta Keda" un 10. jūnijā ierodies nevis sporta tērpā, bet kāzu kleitā. Reģistrēties iespējams www.zeltakeda.lv un www.skrien.lv, dalības maksa 5 Ls."

Arī šīs dāmas varēs cīnīties par Pelnrušķītes titulu. Atgādinām, ka 12 ātrākās skrējējas iekļūs tālākā sacensībā. Kā otrais pārbaudījums būs Prinča savaldzināšana (deja) – Prinču lomās iejutīsies Ādolfa Alunāna Jelgavas teātra aktieri. Savukārt četras labākās dejotājas varēs pielaikot Zelta Kedu. Viena no četrām tiks pasludināta par uzvarētāju.

Līdz ar to tiek mainīta galvenā balva. Meitene, kas pēc trīs pārbaudījumu veikšanas, tiks pasludināta par Pelnrušķīti, varēs izvēlēties - saņemt veikala „Labās Mantas" dāvanu karti 50 Ls vērtībā vai tikt pie jaunas kāzu kleitas, ar kuru vairs nebūs jāskrien.

Tās meitenes, kurām pašām savas kāzu kleitas vēl nav, skrējienam var pieteikties veikalā „Labās Mantas", Ganību dambī 25d no 1. līdz 8.jūnijam. Dalības maksa 20 Ls. Kāzu kleitu iespējams izvēlēties veikala kāzu salonā.

Organizatori apstiprina un uzsver, ka kāzu kleitas tiešām paliks visu dalībnieču īpašumā: „Cik noprotu, apjukumu ir radījis fakts, ka par 20 Ls dalības maksu meitenes tiek pie kāzu kleitām. Jā, tā patiešām ir. Viss, kas jādara – jānoskrien 5 km. Jā, katrai dalībniecei skrējiena beigās būs pa kleitai. Uzvarētājai – divas, ja izvēlēsies saņemt šo balvu," tā Daiga Bitēna.

Pasākums tiek organizēts stilīgākā skrējiena „Zelta Keda" ietvaros. Skrējienu „Pelnrušķītes Zelta Keda" atbalsta SIA „Labās Mantas" un Ādolfa Alunāna Jelgavas teātris.

Sīkāka informācija par dalību daiga.bitena@labasmantas.lv, 28386454.

Programma un starta laiki:
9:30 – 11:45 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate, iesildīšanās;
12:30 Starts
13.30 Pelnrušķītes pārbaudījumi
Ap 15.00 Apbalvošana

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV