Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas modes zīmols MAREUNROL'S iekļauts Parīzes modes nedēļas programmā

EasyGet.lv, 27.06.2012. 13:43

Parīzes vīriešu modes nedēļā, kas no šodienas, 27. jūnija, līdz svētdienai, 1. jūlijam, risināsies Francijas galvaspilsētā Parīzē, piedalīsies arī Latvijas modes zīmols MAREUNROL'S, informē Annika Vītola.
Latvijas modes zīmols MAREUNROL'S iekļauts Parīzes modes nedēļas programmā

MAREUNROL'S ir pirmais Latvijas modes zīmols, kas līdz šim ticis iekļauts oficiālajā Parīzes modes nedēļas programmā. "Mēs vēlētos pateikt lielu paldies visiem tiem cilvēkiem, kuri mums palīdzējuši līdz Parīzei nonākt. Tas ir visu mūsu kopīgs sasniegums," uzsver MAREUNROL'S dizaineri Mārīte Mastiņa un Rolands Pēterkops.

MAREUNROL'S šajā ceturtdienā, 28. jūnijā, Parīzes modes nedēļas ietvaros prezentēs savu jauno kolekciju "Epizode 2". Zīmīgi, ka MAREUNROL'S Latvijas vārdu nesīs pasaulē ar kolekciju, kuras radīšanai dizaineri guvuši iedvesmu no 20. gadsimta 80. gadu Latvijas. "Epizode 2" stāsta par laiku, kurā Padomju režīma dēļ daudzi radoši cilvēki nedrīkstēja atklāti paust savu viedokli, tomēr tie atrada veidus, kā nodot sabiedrībai savus ziņojumus - zemtekstu veidā tos iekodējot dzejā, prozā, mūzikā, mākslā un teātrī.

Parīzes modes nedēļa ir svarīgākā un prestižākā modes nedēļa pasaulē, kuru katru gadu apmeklē vairāk kā simts tūkstoši modes pārstāvju un interesentu. Šajā Parīzes modes nedēļā savas kolekcijas kopā ar MAREUNROL'S prezentēs arī tādi pasaulē zināmi modes dizaineri kā Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Hermes, Martin Maison Margiela, Dior, Raf Simons, Comme des Garcons, Rick Owens un citi - kopā vairāk kā 50 modes mākslinieki no visas pasaules.

Foto: MAREUNROL'S jaunā kolekcija "Epizode 2". Foto (c) Iveta Vaivode

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV