Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas slavenības izrāda savas kleitas

EasyGet.lv, 20.07.2012. 13:51

Ceturtdien, 19. jūlijā, tirdzniecības centrā Spice apģērbu kopšanas līdzekļu līnija Vanish atklāja izstādi "Sievišķība un kleita kā sievišķības simbols". Šajā izstādē savas kleitas apskatei izstādījušas desmit Latvijā populāras sievietes. Diskusijā ar sievišķības noslēpumiem dalījās raidījumu vadītāja Elīna Doļģe.
Latvijas slavenības izrāda savas kleitas

Izstādē savas kleitas un sievišķības noslēpumus aicinātas parādīt kādreizējā Valsts prezidente Vaira Vīķe Freiberga, uzņēmēja Binnija Ārberga, uzņēmēja Marika Ģederte, aktrise Mirdza Martinsone, dziedātāja Aija Andrejeva, televīzijas dīva Baiba Sipeniece Gavare, televīzijas raidījumu vadītāja Elīna Doļģe, dziedātāja Olga Rajecka, aktrise Agnese Zeltiņa un dzejniece Ērika Bērziņa.

„Sievišķība ir burvestība! Taču ikkatrai no mums tā piemīt! Lai izdodas atrast sevī skaisto un juteklisko! " ir pārliecināta Elīna Doļģe.

Izstāde, ko organizē Vanish sadarbībā ar tirdzniecības centru Spice un sieviešu apģērbu veikalu Vive Maria, būs apskatāma līdz 29. jūlijam.

Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV