Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Burtu tirdziņš Kalnciema kvartālā

EasyGet.lv, 27.07.2012. 14:03

Sestdien, 4. augustā, no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā notiks tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš, kura daļa būs veltīta grāmatām.
Burtu tirdziņš Kalnciema kvartālā

Tirdziņā piedalīsies Latvijas grāmatu izdevēji ar īpašiem piedāvājumiem. Būs iegādājamas arī enciklopēdijas un vārdnīcas, senas, autentiskas Latvijas kartes, bērnu grāmatas no dažādām izdevniecībām, kā arī izdevniecības „Neputns" grāmatas, kas aptver būtiskus mākslas un kultūras vēstures posmus vai procesus.

Tirdziņā atradīsiet plašu klāstu ar sezonas gardumiem, īpaši daudz zaļumu un jauno ekoloģiski audzēto dārzeņu ražu, ogas, dažādus gatavus dabīgus konservus un mērces, iecienītos kūpinājumus, maizi un dažādas delikateses, kuras var iegādāties tikai Kalnciema kvartālā. Būs jaunumi arī rokdarbu, apģērbu un aksesuāru piedāvājumā. Āra kafejnīcās varēsiet veldzēties ar itāļu vīniem, spirgtiem citronu-piparmētru dzērieniem un baudīt vasarīgus ēdienus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV