Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Meklē Latvijas seksīgāko dibenu

EasyGet.lv, 30.07.2012. 09:48

Šajā vasarā Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet kopā ar žurnālu FHM pirmo reizi Latvijā noskaidros seksīgāko dibenu.
Meklē Latvijas seksīgāko dibenu

Aicinātas pieteikties par sevi pārliecinātas dāmas, kurām ir ar ko lepoties, kuras vēlas iegūt pirmo „Seksīgākā dibena" titulu, piedalīties profesionālā fotosesijā, gozēties žurnāla FHM lapaspusēs un laimēt tūrisma aģentūras AP SAULI (www.apsauli.lv) sarūpētu ceļojumu.

Neskaitāmas aptaujas ir pierādījušas nu jau gandrīz neapstrīdamu faktu – skaists, apaļš un seksīgs dibens vīriešu acīs tiek vērtēts īpaši augstu. Tas pat spēj atsvērt „nelielu vēdera riepiņu". Seksīgākais dibens tiek noskaidrots pat pasaules mērogā. Katru gadu Argentīnā Mar del Plata pilsētā norisinās Konkurss Miss Reef Bikini, kurā par seksīgākā dibena titulu sacenšas meitenes no visas pasaules. Par latviešu meiteņu dalību gan tajā nekas nav dzirdēt, taču ir pilnīgi skaidrs, ka mūsu meitenēm arī ir ko rādīt un ar ko lepoties.

„Esam jau saņēmuši vairākus pieteikumus, bet ceram, ka būs vēl. Ne jau velti Latvija ir skaisto meiteņu zeme, tāpēc iesakām iepazīties ar nolikumu mūsu mājas lapā www.redsunbuffet.lv un sūtīt pieteikumus līdz 6.augustam," stāsta „bufetes" mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

Konkursa ideja radusies, sekojot pasaules tendencēm cīņā pret kārnu skaistuma etalonu. „Skaistai un seksīgai sievietei mūsuprāt jābūt apveltītai ar kārdinošiem apaļumiem īstajās vietās. Domāju, ka konkursa „Seksīgākais dibens" dalībnieces noteikti varētu pacīnīties arī pasaules līmenī. Kas zina, varbūt nākotnē arī savu Latvijas pārstāvi varēsim pieteikt pasaules konkursam," turpina L.Stūrīte.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV