Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ķekavā notiks Garšaugu festivāls

EasyGet.lv, 08.08.2012. 15:06

11. augustā Ķekavā pie tirdzniecības centra „Liiba" no plkst. 9:00 notiks 2. Garšaugu festivāls. Laipni gaidīts ikviens, kuram ir interese par garšaugu, ārstniecības augu lietošanu ikdienā, to nozīmi un nepieciešamību, būs arī profesionāļu padomi un ieteikumi.
Ķekavā notiks Garšaugu festivāls

Festivāla laikā „Steiku haosa" šefpavārs Kristaps Sīlis demonstrēs un pastāstīs, kā pagatavot garšīgu un veselīgu maltīti. Interesenti varēs ieklausīties speciālistes Zeltītes Kavieres stāstījumā par ārstniecības augiem, to izmantošanu un pielietojumu. Tiks gatavotas un degustētas ārstniecības tējas, dažādi sīrupi, eļļas, tinktūras. Ikvienam būs iespēja apmeklēt un iegādāties interesantus un noderīgus suvenīrus, produktus zemnieku un amatnieku tirdziņā, kurš darbosies no plkst. 9.00. Līdzi ņemšanai ikvienam būs iespēja iegādāties diedzētos graudus, medu, ievārījumus, sīrupus un citas gardas, ekoloģiskas un veselīgas lietas, kuras noder kā spēka avots mūsu ikdienā.

Festivālu organizē Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra sadarībā ar t/c Liiba.

Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV