Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noskaidrota Martini Royale kastinga fināla dalībniece no Latvijas

EasyGet.lv, 10.08.2012. 15:33

9. augustā Martini vasaras ballīšu cikla noslēguma pasākumā tika paziņots, ka Latviju starptautiskajā Martini Royale kastinga finālā Ibisā pārstāvēs uzņēmēja Marina Nečipasa.
Noskaidrota Martini Royale kastinga fināla dalībniece no Latvijas

Galerijas:

Latvijas pārstāvi izvēlējās starptautiskā žūrija ar dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā, izvērtējot trīs Latvijas uzvarētāju video pieteikumus – dziedošās aktrises Vitas Baļčunaites, projektu vadītājas un divu dēlu māmiņas Viktorijas Ustinovas un Marinas Nečipasas (27), kurai pieder sieviešu apģērbu veikals.

Uzvarētāja stāsta, ka viņai kastings izvērties par aizraujošu piedzīvojumu: „Mana līdz šim lielākā veiksme un panākums notika pirms trim mēnešiem, kad atvēru savu apģērbu veikalu. Nu priecājos par panākumiem Martini kastingā! Godīgi sakot, piedalīties izlēmu piedzīvojuma dēļ. Tikai pēc tam uzzināju, kādas lieliskas balvas tiek solītas pasaules uzvarētāja – jaunajai Martini reklāmas zvaigznei. Adrenalīns un pārējās brīnišķīgās izjūtas, ko ieguvu, piedaloties kastingā, vien ir tā vērtas! Esmu sajūsmā par braucienu uz Ibisu, un darīšu visu, lai godam pārstāvētu Latviju."

Kopumā augustā uz Ibisu dosies 28 sievietes no 25 valstīm. Tur dāmas gandrīz nedēļu dzīvos krāšņā villā un ļausies dažādiem izaicinājumiem kameras priekšā, lai radītu iedvesmojošu videomateriālu par tēmu Veiksme ir Tavā attieksmē!.

Septembra sakumā starptautisko finālistu video tiks nodoti Facebook lietotāju vērtējumam. Marinai būs nepieciešams liels publikas atbalsts, lai kļūtu par Martini reklāmas jauno zvaigzni, kā arī iegūtu balvas – 150 000 eiro, 12 Lubutēna apavu pārus un 12 atzītu dizaineru tērpus.

Iepriekš Martini reklāmas sejas bijušas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Šarlīze Terone, Nikolete Šeridana un Monika Beluči.

Foto: Martini Royale kastinga konkursa fināliste no Latvijas Marina Nečipasa. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV