Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

virtuves.lv augustā mēbeles piedāvā par izdevīgāku cenu

www.virtuves.lv, 15.08.2012. 16:31

Virtuves.lv augustā piedāvā izvēlēties akcijas virtuves. Ir pieejami divi virtuves modeļi, kuri neatšķiras pēc komplektācijas, bet atšķiras pēc garuma. Viena no tām ir 2.1 m gara un otra nedaudz īsāka - 1.8 m.

Komplektācijā ir iekļauts viss nepieciešamais. Trauku reste, piederumu ieliktnis, izlietnes skapim pielikta speciālā metāla grīdiņa un metāla rāmītis augšā. Virtuves durtiņas un atvilktnes aprīkotas ar bremžu mehānismiem, kas nodrošina kvalitatīvu un patīkamu ikdienas lietošanu.

Virtuves ir komplektētas ar Itālijā ražotām MDF frēzētām fasādēm, Dānijā ražotiem rokturiem, Beļģijā ražotām galda virsmām un cokolu apakšējo fasāžu dekorā. Virtuves dizains ir veidots Latvijā - tas ir saskaņots, mājīgs, silts un iederas mūsdienu interjerā.

Garantijas laiks visām mēbelēm - 3 gadi.

Virtuvi iespējams iegādaties uzreiz un 5 stundu laikā, pēc pirkuma saskaņošanas, to varēs saņemt salonā.

Akcijas cenas tulītējai iegādei:
- 390.74 LVL –VIRTUVE NR 1- garums 1.8 m
- 436.48 LVL- VIRTUVE NR 2- garums 2.1 m

Akcija spēkā visu augustu!

Precīzāka akcijas virtuvju specifikācija, tiks nosūtīta pēc pieprasījuma pieteikšanas, rakstot uz epastu: info@virtuves.lv
Laipni aicināti arī tie, kuri vēlas izstrādāt individuālu.

Vairāk: www.virtuves.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV