Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kaņepes Kultūras centrā notiks tirdziņš Marakešas tradīcijās

EasyGet.lv, 11.09.2012. 09:23

Kaņepes Kultūras centrs piedāvā 16. septembri pavadīt īpašā atmosfērā, no plkst. 12.00 līdz 20.00 apmeklējot „Marakešas" tirdziņu ar Latvijas tirgotāju piedāvātiem labumiem, radošajām darbnīcām, deju meistarklasēm, spēlēm, teātri un mūziku, informē Kristīne Hlevinska.
Kaņepes Kultūras centrā notiks tirdziņš Marakešas tradīcijās

Kaņepes Kultūras centra organizētajā „Marakešā", kā jau īstenā tirgus placī, būs sapulcējušies daudzi pašmāju tirgotāji, kuri piedāvās iegādāties dizaina lietas – rotas un apģērbu, kā arī rotaļlietas un īpašas retro lietas.

„Marakeša" piedāvās ne tikai tirgošanos, bet arī citas tirgus plača cienīgas aktivitātes visas dienas garumā: „Idejas Mājas" organizētās deju meistarklases, Sietspiedes darbnīcu no Latvijas Nacionālā Mākslas muzeja, Hennas tetovējumu zīmēšanu, Ludo spēļu spēlēšanu, un improvizācijas teātri! Par gardumiem būs parūpējušies „Raw Garden" un tējnīca „Illusium" ar īpašu tējas ceremoniju visas dienas garumā. Būs vēl arī citi pārsteigumi, kurus ikviens aicināts doties lūkot pats.

Tirgus plača muzikālo pavadījumu nodrošinās Eņģelis, Kārlis Derums, Jānis Niedra, Koklētāju apvienība u.c.

Pasākums norisināsies mājīgajās Kaņepes Kultūras centra iekštelpās un pagalmā. Ieeja pasākumā - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV